ροή ειδήσεων

Στην αγορά ξανά η Airtours!!!

aitours

Ο Thomas Cook λανσάρει ξανά την Airtours.Το εμπορικό σήμα, το οποίο έγινε συνώνυμο των πακέτων διακοπών, κατά την περίοδο της δεκαετίας του ’90, θα πουλήσει, πακέτων διακοπών μικρών και μεσαίων αποστάσεων, με ξενοδοχεία τριών έως τεσσάρων αστέρων. Τα ξενοδοχεία του ίδιου εμπορικού σήματος και των συνεργατών του Cook, τα οποία είχαν προηγουμένως πωληθεί σε πακέτα της Airtours, θα μεταφερθούν από το χειμώνα στο πρόγραμμα διακοπών του Cook. 

Η αλλαγή αρχίζει να ισχύει από σήμερα για τους πράκτορες του Cook και αργότερα θα είναι διαθέσιμη στους καταναλωτές. Το Flex Flexible Trips θα αποσυρθεί στα τέλη του καλοκαιριού. Ο αριθμός των ξενοδοχείων που διατίθενται με τη νέα μάρκα Airtours θα αυξηθεί από 584 σε 18.000. Ο Will Waggott, επικεφαλής των τουρ του Thomas Cook, δήλωσε: «Αυτή η κίνηση γίνεται απλώς για να διευκολύνει τους πράκτορες και να απλουστεύει τη διαδικασία κρατήσεων». 

Σημειώνεται, πως η Airtours ειδικεύεται σε πακέτα διακοπών σε όλη την Ευρώπη, καθώς και σε μέρη της Βόρειας Αμερικής και της Καραϊβικής. Εντάχθηκε στην ομάδα MyTravel μεταξύ 2002 και 2007, η οποία στη συνέχεια συγχωνεύθηκε με τον Thomas Cook.

money_tourism 

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *