ροή ειδήσεων

Δεν είδαν στην τσέπη τους τη μείωση του ΦΠΑ οι καταναλωτές



Πολλοί είναι οι καταναλωτές που ακόμη δεν έχουν δει στη τσέπη τους τη μείωση από το ΦΠΑ στην εστίαση, παρόλο που οι επιχειρηματίες υποστηρίζουν πως έχουν τηρήσει κατά γράμμα το νόμο.


Η αγορά υποστηρίζει πως υπάρχει ανάγκη ο μειωμένος ΦΠΑ να εφαρμοστεί ενιαία σε όλες τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που παρέχουν οι χώροι εστίασης.

Εστιατόρια, ταβέρνες, ταχυφαγεία και άλλες επιχειρήσεις στην εστίαση δεν μείωσαν τελικά τις τιμές τους, παρότι όλο το προηγούμενο διάστημα διαμαρτύρονταν ότι ο υψηλός ΦΠΑ είναι η μεγάλη πληγή για την κατανάλωση.

Δεν είναι λίγοι οι επιχειρηματίες που υποστηρίζουν πως δεν μπόρεσαν να περάσουν το σύνολο της μείωση στο καταναλωτή καθώς είχαν απορροφήσει την αύξηση στην οποία είχε προχωρήσει η προηγούμενη κυβέρνηση πριν από τρία χρόνια.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της αγοράς Η απόφαση της προηγούμενης κυβέρνησης να εφαρμόσει τμηματικά στην εστίαση το μειωμένο ΦΠΑ δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα όπως αυτά που θα έφερνε ο ενιαίος συντελεστής το οποίο προτείνει και η νέα κυβέρνηση.



Πηγή: onetv.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *