ροή ειδήσεων

Αλλάζει έδρα ο Κολοσσός Ρόδου



Ο Κολοσσός Ρόδου θα παραμείνει στην Basket League, έπειτα από την σύμπραξη με τον Χολαργό και η ερχόμενη σεζόν θα τον βρει σε νέα έδρα, καθώς θα μετακομίσει στο «Παλέ ντε Σπορ» στην Καλλιθέα της Ρόδου.

Έπειτα από αρκετές... περιπέτειες η Ρόδος θα παραμείνει στην Basket League. Ο Κολοσσός προχώρησε σε σύμπραξη με τον Χολαργό, ενόψει της νέας σεζόν. Μάλιστα οι αλλαγές είναι αρκετές και επηρεάζουν ακόμα και το γήπεδο που θα αγωνίζεται η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη.

Το νέο γήπεδο ονομάζεται «Παλέ ντε Σπορ», το οποίο βρίσκεται στην περιοχή της Καλλιθέας στη Ρόδο, με χωρητικότητα 1.300 θέσεων και είναι καινούργιο. Έτσι, οι «θαλασσί» θα αφήσουν την ιστορική έδρα τους, το Βενετόκλειο, για πρώτη φορά.


Την προηγούμενη σεζόν το «Παλέ ντε Σπορ» χρησιμοποιήθηκε από την ΑΕ Καλλιθέας στη Γ' Εθνική ενώ φιλοξένησε και το Final Four του Κυπέλλου Ανδρών στο βόλεϊ το 2018.

Με την κίνηση αυτή οι υπεύθυνοι της ομάδας τακτοποιούν γρήγορα όλα τα ζητήματα ώστε να εμφανιστούν πανέτοιμοι σε όλους τους τομείς τη νέα σεζόν.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *