ροή ειδήσεων

Στέλιος Κρητικός: Ποζάρει με τους κούκλους γιους του σε παραλία της Ρόδου



Ο Στέλιος Κρητικός έχει αποκτήσει δύο γιους, 18χρονο Μιχαήλ-Άγγελο και τον 15χρονο Άρη, από τον πρώτο γάμο του και μία κορούλα, την τριών ετών Κόμισσα, από τον δεύτερο με την Κάτια Παπαδοπούλου.


Ο αγαπημένος ηθοποιός απολαμβάνει να περνάει χρόνο με την σύζυγό και τα παιδιά του, ενώ, ως λάτρης των social media, συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από την οικογενειακή του ζωή.

Το απόγευμα της Παρασκευής, ο Στέλιος Κρητικός φωτογραφήθηκε μαζί με τα αγόρια του σε παραλία της Ρόδου, όπου έκαναν τις βουτιές τους, και ανήρτησε σχετικό στιγμιότυπο στο προφίλ του, σχολιάζοντας: «Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε, τα χέρια θα περάσουμε στους ώμους…». Οι τρεις τους πόζαραν αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί στον φακό, με τα καλογυμνασμένα κορμιά τους να κλέβουν τις εντυπώσεις.

«Ο Μιχαήλ Άγγελος πήρε από μένα, αυτό μου λένε όλοι, την εξωτερική εμφάνιση. Αν και εγώ τον βλέπω πιο ωραίο από μένα, όπως και τον Άρη. Από άποψη χαρακτήρα, νομίζω πως κανείς δεν μοιάζει σε μένα. Ο Μιχαήλ Άγγελος αντιμετωπίζει τα πράγματα πιο χαλαρά, είναι πιο cool, ενώ ο Άρης εισχωρεί πιο βαθιά σε οτιδήποτε αναλαμβάνει και του δίνεται. Παρά τη μικρή τους ηλικία και οι δύο έχουν άποψη για πολλά πράγματα, την οποία εκφράζουν και υπηρετούν. Είμαι πάρα πολύ περήφανος μπαμπάς. Μόνο περήφανος!», είχε δηλώσεις ο ηθοποιός για τους γιους του σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Μπαμπάς και γιοι, όπως φαίνεται, λατρεύουν την γυμναστική και διαθέτουν κορμιά που… κόβουν ανάσες.



tlife.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *