ροή ειδήσεων

Ψηφίζοντας Μητσοτάκη κουμάντο στην Ελλάδα θα κάνει ο Μαρινάκης



ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΤΟ FACEBOOK



Σήμερα, οι Έλληνες οφείλουμε να τιμήσουμε το ύψιστο δικαίωμά μας ως πολίτες. Παίρνουμε τις τύχες της Ελλάδας στα χέρια μας και επιλέγουμε το μέλλον των παιδιών μας. Γι’ αυτό και κανείς δεν πρέπει να λείψει από το σημερινό κάλεσμα της Δημοκρατίας. Η χώρα μας εισέρχεται από αύριο σε μια νέα εποχή οριστικής ρήξης με το ΨΕΜΑ, τη ΦΑΥΛΟΤΗΤΑ, τον ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΛΑΪΚΙΣΜΟ, την ΠΡΟΔΟΣΙΑ, το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, τους ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ, τα ΣΚΑΝΔΑΛΑ, το απύθμενο πολιτικό ΘΡΑΣΟΣ και ΜΙΣΟΣ, την ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ και της ιδεολογίας της ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ. Γι΄αυτή τη νοσηρή κατάσταση, ευθύνεται ξεκάθαρα η απερχόμενη κυβέρνηση και προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος ενορχήστρωσε και εκτέλεσε μαζί με τους συνεργάτες του, το σχέδιο για την ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΘΥΣΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, των ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ, καθώς και των διαχρονικών ΗΘΩΝ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΩΝ ΜΑΣ.

Πιο ώριμοι πια από ποτέ, μαθημένοι από τα λάθη του παρελθόντος αλλά και συνειδητοποιημένοι για τα αληθινά διλήμματα αυτών των εκλογών και όχι τα ψευδεπίγραφα που ακούμε όλο αυτό το διάστημα, καλούμαστε ενωμένοι να βαδίσουμε στον δρόμο της δημιουργίας και της υπευθυνότητας. Να κοιτάξουμε λοιπόν ο ένας τον άλλο στα μάτια και αφήνοντας στην άκρη τις διχαστικές λογικές που προσπάθησαν να μας επιβάλουν, να αναζητήσουμε και πάλι τις κοινές μας αξίες και να φτιάξουμε εμείς την μοίρα που μας αξίζει. Χωρίς τα ψεύτικα, μεγάλα λόγια που χάνονται την επόμενη των εκλογών και όχι για τους πολλούς ή τους λίγους, αλλά για όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ.

Καλώ λοιπόν τους χιλιάδες φίλους στον Πειραιά μας και σε ολόκληρη την Ελλάδα, με τους οποίους έχουμε δώσει τόσους νικηφόρους αγώνες μαζί, αλλά και τον κάθε Έλληνα και την κάθε Ελληνίδα ξεχωριστά, να είναι μαζικά παρόντες στις αυριανές κάλπες, προκειμένου να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα ενότητας, σταθερότητας, ασφάλειας και προκοπής. Για την Ελλάδα της περηφάνιας, της λεβεντιάς και του φιλότιμου, αλλά και για την Ελλάδα της ανάπτυξης, της εργασίας και της ανταμοιβής των κόπων και των θυσιών των ανθρώπων της.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος8/7/19 00:13

    Ενώ με τον Τσίπρα θα κυβερνούσε ο σαββιδης.
    Τι λακαμας είσαι ρε τρολακι.
    Πάρε την.... πίτσα σου και δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *