ροή ειδήσεων

Μηχανήματα αυτόματης έκδοσης πιστοποιητικών στη Ρόδο



Στην πόλη της Ρόδου, στην Ιαλυσό και στ Αφάντου πρόκειται να εγκατασταθούν το επόμενο διάστημα από τον Δήμο Ρόδου, τρία μηχανήματα αυτόματης εξυπηρέτησης των πολιτών, για συναλλαγές τους με δημοτικές υπηρεσίες.
Πρόκειται για μηχανήματα από τα οποία οι πολίτες θα μπορούν σε 24ωρη βάση να ζητήσουν και να λάβουν πιστοποιητικά που εκδίδει ο Δήμος, ενώ με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας θα μπορούν να διεκπεραιώνουν πληρωμές προς τον Δήμο. «Εκτός από την πόλη της Ρόδου, επιλέξαμε δύο περιοχές που δεν διαθέτουν ΚΕΠ με απογευματινή λειτουργία, ώστε να διευκολύνουμε τους πολίτες αλλά και να αποσυμφορήσουμε υπηρεσίες στην πρωινή τους λειτουργία» δήλωσε χθες ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Σάββας Διακοσταματίου, παρουσία των εκπροσώπων της εταιρείας που ανέλαβε μετά από διαγωνισμό την εγκατάσταση και λειτουργία των μηχανημάτων.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος12/7/19 12:22

    Που πάμε εμείς οι κακομοίρηδες, καμαρώνουμε κιόλας για τα 3 μηχανήματα με τόσα εκατομμύρια που εισπράττει ο Δήμος. Για διαβάστε λίγο απο πότε είναι στα Τρίκαλα ....." 1 Δεκεμβρίου 2018.. Τα Τρίκαλα συνεχίζουν να εξελίσσονται. Μετά την διακοπή του καπνίσματος, το Δίκτυο Ποδηλατοδρόμων, Το Λεωφορείο Χωρίς Οδηγό, Το Φωτοβολταϊκό Δέντρο, τις Ερευνητικές δραστηριότητες για τους κατοίκους, το δωρεάν στούντιο ηχογράφησης για τους νέους μουσικούς της πόλης, και τη διανομή πιστοποιητικών στο σπίτι, η πιο «έξυπνη» ελληνική πόλη παίρνει άλλη μια πρωτιά. Τα ΑΤΜ πιστοποιητικών είναι ειδικά αυτόματα μηχανήματα που παρέχουν όλο το 24ωρο τη δυνατότητα στους πολίτες να ζητούν και να εκτυπώνουν διάφορα έγγραφα (όπως δημοτική ενημερότητα και πιστοποιητικά δημοτολογίου). Η πιστοποίηση του πολίτη πραγματοποιείται με τη χρήση Κάρτας Δημότη και στόχος είναι σύντομα να ενεργοποιηθούν κι άλλες ηλεκτρονικές διαδικασίες, οι οποίες θα επιτρέπουν στους πολίτες των Τρικάλων τη λήψη αλλά και την κατάθεση δικαιολογητικών που χρειάζεται να γνωστοποιηθούν στον Δήμο. Παράλληλα υπάρχει και η δωρεάν εφαρμογή για κινητά Trikala Check App, μέσω της οποίας οι πολίτες αποστέλλουν άμεσα τα αιτήματά τους στον Δήμο και παρακολουθούν την πορεία τους ". [Πηγή: www.doctv.gr]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/7/19 13:00

    μεγάλος ηγέτης. ο μελλοντικός δήμαρχος, που θα κάνει τη ρόδο ξακουστή. μούζι νχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *