ροή ειδήσεων

Νάξος: Έκλεισε το αεροδρόμιο λόγω αεροπορικού ατυχήματος!



Συναγερμός στο αεροδρόμιο της Νάξου. Λαχτάρησαν οι 40 επιβάτες και το πλήρωμα αεροπλάνου. Ένας λάθος χειρισμός και το αεροσκάφος της Sky Express για Αθήνα βρέθηκε εκτός πορείας σε... χαντάκι. Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο πότε θα επαναλειτουργήσει το αεροδρόμιο του νησιού.

Ένας λάθος χειρισμός και το αεροσκάφος της Sky Express που ήταν έτοιμο προς απογείωση από τη Νάξο για Αθήνα βρέθηκε εκτός πορείας… Αποτέλεσμα, να βρεθεί σε χαντάκι αλλά και να κλείσει το αεροδρόμιο του νησιού.

Ευτύχημα, είναι ότι δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός και το πιο εντυπωσιακό είναι η άμεση κινητοποίηση των φορέων στη Νάξο και ενώ είναι πλέον κλειστό το αεροδρόμιο για το υπόλοιπο της ημέρας.








Ακυρώθηκε η πτήση (τελευταία για σήμερα) της Olympic Air από την Αθήνα προς Νάξο και οι σαράντα περίπου επιβάτες της Sky Express έχουν μεταφερθεί με λεωφορείο του ΚΤΕΛ (με παρέμβαση του Έπαρχου κ. Μαργαρίτη) στο λιμάνι της Νάξου από όπου και αναχώρησαν με πλοίο για την Αθήνα…


Οι άνθρωποι του αεροδρομίου ενημέρωσαν τις αρμόδιες υπηρεσίες και πλέον περιμένουν την έλευση των κατάλληλων μηχανημάτων, ώστε να μεταφερθεί το αεροσκάφος (ΑΤR 42) της SKY Express εκτός διαδρόμου για να μπορέσει αύριο Σάββατο (13.7.2019) να λειτουργήσει το αεροδρόμιο καθότι με τα σημερινά δεδομένα, αυτό μοιάζει αδύνατον…

πηγή: naxospress.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *