ροή ειδήσεων

Πήγε στον Διαγόρα Ρόδου ο Λόρι Κέρι



Ο Λόρι Κέρι, αφού αναδείχθηκε με τη φανέλα της Νίκης Βόλου πρώτος σκόρερ όλης της Γ’ Εθνικής, θα συνεχίσει την καριέρα του στον Διαγόρα Ρόδου, που θα παίξει στη Football League.

Η ανακοίνωση της ροδίτικης ομάδας αναφέρει:

«Η Διοικούσα Επιτροπή της Π.Α.Ε. «Γ.Σ. Διαγόρας 1905» ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Λόρι Κέρι. Ο Κέρι αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και είναι γεννημένος στις 17 Σεπτεμβρίου 1990. Ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής του Μαγνησιακού, όπου σε ηλικία 14 ετών συμμετείχε στην πρώτη ομάδα. Τρία χρόνια αργότερα εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Βέροιας. Έχει φορέσει επίσης την φανέλα της αλβανικής Μπέσα, του Ολυμπιακού Βόλου, του Γ.Σ. Αλμυρού, του Οικονόμου Τσαριτσάνης, της Αναγέννησης Γιαννιτσών, του Πιερικού, του Έβρου Σουφλίου, των Τρικάλων, του Αιολικού, της Καλλονής και του Αστέρα Αμαλιάδας. Πέρυσι αγωνίστηκε στην ομάδα της Νίκης Βόλου όπου και σημείωσε 22 γκολ βγαίνοντας παράλληλα πρώτος σκόρερ της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Λόρι Κέρι δήλωσε τα εξής:

«Είμαι χαρούμενος που συμφώνησα με την ιστορική ομάδα του Διαγόρα. Σημαντικό ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι οι παράγοντες της απέδειξαν ότι πραγματικά με ήθελαν.
Είχα και άλλες προτάσεις από ομάδες της Super League 2, από την Κύπρο και από την Αλβανία, όμως επέλεξα τον Διαγόρα. Σίγουρα επηρέασε θετικά την απόφασή μου ότι έχω συνεργαστεί άψογα στο παρελθόν με τον προπονητή κ. Σούλη Παπαδόπουλο και το ότι η ομάδα έχει στόχο την άνοδο κατηγορίας. Έχω μάθει στη ζωή μου να συνεργάζομαι με ανθρώπους που πραγματικά με θέλουν και το δείχνουν και με πράξεις».
Η Π.Α.Ε. «Γ.Σ. Διαγόρας 1905» του εύχεται υγεία, επιτυχίες και να αποτελέσει μεγάλο «πονοκέφαλο» στους αντίπαλους τερματοφύλακες»

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *