ροή ειδήσεων

Ποιος είναι ο νεός υφυπουργός Τουρισμού Μάνος Κόνσολας



Πριν λίγη ώρα ανακοινώθηκε η νέα σύνθεση της κυβέρνησης και κάποια από τα ονόματα που ακούστηκα δεν είναι ιδιαίτερα γνωστά στους πολίτες.

Ένα από αυτά είναι εκείνο του υφυπουργού Τουρισμού Μάνου Κόνσολα.

Ο Μάνος Κόνσολας γεννήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου του 1964 και κατάγεται από την Κάρπαθο.

Ήταν Επίκουρος Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Διαθέτει πολύτιμη εμπειρία στην εκπαίδευση, ενώ έχει αναπτύξει αξιόλογη διδακτική, διοικητική, ερευνητική και συγγραφική δράση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Ήταν επιστημονικός συνεργάτης σε ινστιτούτα και κρατικά ιδρύματα και μέλος σε διεθνείς επιστημονικές και εκπαιδευτικές ενώσεις.

Ακόμη, έχει υπάρξει μέλος της Νομαρχιακής Συνέλευσης και της επιτροπής τύπου και επικοινωνίας της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας.

Έχει διατελέσει γραμματέας ενημέρωσης, συντονιστής κύκλου πολιτικής δράσης μορφωτικών υποθέσεων και γραμματέας της ΕΚΟ εκπαιδευτικών της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου. Συμμετείχε ως εκλεγμένος αντιπρόσωπος της περιφερειακής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας σε τακτικά συνέδρια του κόμματος.

Εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ροδίων για την τετραετία 2007 – 2010 και πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ροδίων για τις διετίες 2007-2009 και 2009-2010. Από το 2007 μέχρι σήμερα είναι πρόεδρος της επιτροπής διασύνδεσης Τριτοβάθμιων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων με τον Δήμο Ροδίων και με άλλους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης.

Έχει διατελέσει μέλος σε αιρετά συμβούλια εκπαιδευτικών, αντιπρόσωπος του συλλόγου εκπαιδευτικών Δωδεκανήσου στη Δ.Ο.Ε., εκπρόσωπος της Δ.Ο.Ε. στην Α.Δ.Ε.Δ.Υ., εκλεγμένο μέλος αλλά και αντιπρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Διετέλεσε επίσης Α΄ αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Περιφερειακού Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης του Ινστιτούτου Εργασίας Γ.Σ.Ε.Ε - Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Νοτίου Αιγαίου.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *