ροή ειδήσεων

Τσάρτερ προς Κρήτη και Ρόδο από τη Βαϊμάρη



Η εφημερίδα Die Welt του Βερολίνου αναφέρεται στην επανέναρξη των πτήσεων τσάρτερ από τo κοινό αεροδρόμιο Ερφούρτης και Βαϊμάρης προς Κρήτη και Ρόδο
Πιο κοντά στα ελληνικά νησιά έρχονται οι Ανατολικογερμανοί, καθώς από το 2020 αρχίζουν πάλι οι πτήσεις τσάρτερ από τo κοινό αεροδρόμιο Ερφούρτης και Βαϊμάρης προς Κρήτη και Ρόδο, γράφει η εφημερίδα Die Welt.

Η εφημερίδα Die Welt του Βερολίνου αναφέρεται στην επανέναρξη των πτήσεων και επισημαίνει ότι «τα δρομολόγια του αεροδρομίου της Ερφούρτης που είχαν αποψιλωθεί μετά την πτώχευση της αεροπορικής εταιρίας Germania θα περιλαμβάνουν από του χρόνου και πάλι δύο προορισμούς στην Ελλάδα. Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του αεροδρομίου, επήλθε συμφωνία με την εταιρία Corendon Europe για πτήσεις προς την Κρήτη και τη Ρόδο από τον Μάιο του 2020. Οι αναχωρήσεις για τα δύο νησιά προβλέπονται δύο φορές την εβδομάδα, Πέμπτη και Σάββατο.


Το περιφερειακό αεροδρόμιο της Ερφούρτης είναι το μόνο που εξυπηρετεί διεθνείς πτήσεις στο ανατολικογερμανικό κρατίδιο της Θουριγγίας. Οι πτήσεις προς την Ελλάδα αναμένεται να ενισχύσουν την κίνηση του αεροδρομίου, που είχε ατονήσει τα τελευταία χρόνια. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα «από το μοναδικό διεθνές αεροδρόμιο της Θουριγγίας είχαν περάσει το 2018 περίπου 263.000 επιβάτες- κίνηση μειωμένη κατά 7,2% σε σχέση με το 2017. Για φέτος οι απώλειες αναμένεται να είναι ακόμη μεγαλύτερες, καθώς η υπό πτώχευση (αεροπορική εταιρία) Germania είχε αναλάβει το 70% των αναχωρήσεων».

Πηγή: dw.com

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *