επικαιρότητα

Στη Ρόδο το Κινητό Κέντρο Περιβαλλοντικής ΕκπαίδευσηςΣτη Ρόδο βρίσκεται από σήμερα το Κινητό Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανακύκλωσης, στο πλαίσιο περιοδείας που πραγματοποιεί στα νησιά, με σκοπό να ενημερώσει και να εκπαιδεύσει τους πολίτες σε θέματα προστασίας περιβάλλοντος.

Πρόκειται για ένα διώροφο λεωφορείο που θα σταθμεύσει μπροστά από το Δημαρχείο.

Στο εσωτερικό του θα υπάρχουν ειδικές συσκευές που θα ανακυκλώνουν χαρτιά, πλαστικά, γυαλιά και αλουμίνιο, ενώ θα προβάλλονται και ενημερωτικά video.

Το κοινό θα μπορεί να το επισκέπτεται από την Τετάρτη και με την καθοδήγηση δύο εξειδικευμένων ατόμων θα βλέπει πώς γίνεται η ανακύκλωση στην πράξη.

Ο δήμος Ρόδου σύντομα θα αποκτήσει και το δικό του Κινητό Κέντρο Ανακύκλωσης με στόχο να «καλύψει» κάθε γωνιά του νησιού και ειδικά τα σημεία που υπάρχει μεγάλη παραγωγή σκουπιδιών.

Ο διαγωνισμός για την προμήθεια του Κινητού Κέντρου Ανακύκλωσης βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένονται τα αποτέλεσματά του περί το τέλος Σεπτεμβρίου.

ερτ

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: 3 τουρίστες στο στρατ. νοσοκομειο Ρόδου
άλλοι σε κοβιντ πανσιον στην Κρεμαστή
σσσσσ

M M S

M M S
Θυμάστε στο ενυδρείο, πίσω από τη νομαρχία ,το υπέροχο αυτό φυτό ;Τώρα γρασίδι. Ευτυχώς που και που φυτρωνει μόνο του. Η φωτογραφία είναι από ένα σημείο στο Γενναδι

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά