ροή ειδήσεων

Δωρεάν παραχώρηση αφισών



Το Δ.Σ του Μουσείου Νεοελληνικής Τέχνης του Δήμου Ρόδου, μεταξύ των άλλων δραστηριοτήτων του, στο πλαίσιο αξιοποίησης και προώθησης της εικαστικής τέχνης στο τόπο μας, προχώρησε σε δεύτερη σειρά εκτύπωσης υπό μορφή posters επτά εξαιρετικών έργων τέχνης από την πολύτιμη συλλογή της πινακοθήκης μας, διαστάσεων 50 Χ 70 εκ.

Πρόκειται για έργα των: Γιάννη Γαίτη, Nίκου Εγγονόπουλου, Κώστα Νεοφύτου, Νίκου Νικολάου, Βασ. Σπηλιωτόπουλου, Παναγ. Τέτση και Αλέκου Φασιανού.

Η ενέργεια αυτή, θα μας επιτρέψει να δωρίσουμε χωρίς χρηματικό αντίτιμο σε όλη τη Δωδεκάνησο, αντίγραφα αυτών των έργων σε δημόσιους φορείς (πανεπιστήμιο, σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης,δημόσιες υπηρεσίες, κοινοτικά καταστήματα, ευαγή ιδρύματα), πολιτιστικούς συλλόγους, σωματεία κλπ.

Θα έχει επίσης ως αποτέλεσμα, την αύξηση του ενδιαφέροντος και την αγάπη προς την εικαστική τέχνη, παράλληλα με την καλαίσθητη ευπρεπή και ευχάριστη διακόσμηση των χώρων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την απόκτηση των έργων, οι άμεσα ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται με ηλεκτρονικό μήνυμα στο mgamuseum@gmail.com ή τηλεφωνικά στη Γραμματεία του Μουσείου στο 2241036646 από Δευτέρα έως και Παρασκευή ώρα 7.00 – 15.00

Για το Δ.Σ Ρόδος 20-7-2019

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Δρ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΣ. ΦΡΟΝΑΣ



Oι 7 αφίσες έργων τέχνης της Δημοτικής Πινακοθήκης Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *