ροή ειδήσεων

«Γηραιός» ο Μπαρμπαρούσης-«Ελάφι» ο Βουργoυντζής



Μεταγραφικές ειδήσεις είχαμε και μάλιστα πολύ σπουδαίες. Δυο ποδοσφαιριστές του Πανηλειακού, μετακομίζουν στη Ρόδο, σε διαφορετικές ομάδες ο καθένας. Εν αρχή ο Γιώργος Μπαρμπαρούσης, ο οποίος κάνει με το μεγάλο άλμα στην καριέρα του και εκτός απροόπτου, θα συνεχίσει στη Football League, υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Διαγόρα Ρόδου. Ο άλλος, είναι ο 21χρονος Γιώργος Βουργουντζής, ο οποίος μετακομίζει στον ΑΣ Ρόδος, τη νεοφώτιστη ομάδα της Ρόδου στη Γ΄ Εθνική.

Ο Γιώργος Μπαρμπαρούσης, μετά από μια σπουδαία καριέρα τεσσάρων χρόνων στην Ηλεία, αρχικά με τη φανέλα της Δόξας Νέας Μανολάδας και στη συνέχεια του Αστέρα (δυο χρόνια) και του Πανηλειακού, μετά από έναν τίτλο Γ΄ Εθνικής και μια άνοδο στο γήπεδο στη Σούπερ Λιγκ 2, μετά από μια εξαιρετική ατομική σεζόν με την κατάκτηση της πρώτης θέσης του πίνακα των σκόρερ, έρχεται η ώρα να βάλει… πλώρη για τα επαγγελματικά σαλόνια. Ο Σούλης Παπαδόπουλος, τον παίρνει στον Διαγόρα, με την ανακοίνωση να είναι πολύ κοντά σύμφωνα με ροδίτικα δημοσιεύματα.



Ο Γιώργος Βουργουντζής, είναι μια εντελώς διαφορετική περίπτωση. Είναι ένας παίκτης ο οποίος πριν λίγα χρόνια θεωρούνταν μεγάλο ταλέντο, φτάνει να σκεφτεί κανείς ότι στα 16 και στα 17 του, είχε 21 συμμετοχές στην Α1 Ηλείας με ένα νταμπλ, ενώ την επόμενη σεζόν είχε 16 συμμετοχές στη Γ΄ Εθνική με μια τρίτη θέση. Πριν λίγο, τον ανακοίνωσαν και επίσημα τα «Ελάφια» της Ρόδου, ο ΑΣ Ρόδου.



Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *