ροή ειδήσεων

Τουρίστας πέταξε στη θάλασσα δαχτυλίδι 5.000 δολαρίων γιατί χώρισε



Ο πόνος του χωρισμού μπορεί να σε κάνει να προβείς σε πράξεις τρελές. Ωστόσο ο Brendan δε μετάνιωσε και βρήκε τελικά τον έρωτα της ζωής του σε ένα plot twist ιδανικό για ταινία.


Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ. Και όταν χωρίσουν, σβήνουν ή καίνε φωτογραφίες, βάφουν κουρτίνες στο χρώμα που μισούσε ο πρώην σύντροφος και άλλα τέτοια πολλά.


Παρόλα αυτά, χωρισμένο να τρελαίνεται και να πετάει στον γκρεμό δαχτυλίδι αξίας 5.000 δολαρίων, δε βρίσκεις εύκολα.

Ο ηλεκτρολόγος Brendan Beasley όμως, αποφάσισε να πετάξει το δαχτυλίδι με το οποίο θα έκανε πρόταση γάμου στην καλή του, από το σημείο που ονειρευόταν να την πάει για να της ζητήσει να γίνει γυναίκα του.

Ο Αυστραλός Brendan είχε οργανώσει κρυφά ταξίδι για την Ελλάδα και συγκεκριμένα για τη Σαντορίνη, για εκείνον και την καλή του. Το ταξίδι μαζί με το δαχτυλίδι του κόστισαν περίπου 10.000 δολάρια για να κλείσει εισιτήρια, να κάνει κράτηση δωματίου και να πάρει το πολύτιμο δώρο. Ωστόσο, μία μέρα πριν φύγουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, η κοπέλα του του ζήτησε να χωρίσουν.



"Μετά από τρία χρόνια και χωρίς εξήγηση αποφάσισε να με χωρίσει", δήλωσε ο απογοητευμένος Αυστραλός στο news.com.au για το περιστατικό που έγινε πριν δύο χρόνια αλλά φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας.

"Ήθελα να την πάω στη Σαντορίνη, στην Ελλάδα, γιατί ήταν επιθυμία της να της προτείνω εκεί", δήλωσε ο 25χρονος. Όταν εκείνη του είπε να χωρίσουν, αποφάσισε να κάνει το ταξίδι μόνος.

"Δεν της είχα πει τίποτα για το δαχτυλίδι και τον προορισμό, το πού θα πηγαίναμε, και δεν θα ήθελα να γύριζε πίσω σε μένα για αυτόν τον λόγο και μόνο", συνεχίζει.



"Της είπα δύο μέρες πριν πως θα φεύγαμε για ταξίδι - έκπληξη, αλλά όχι για το δαχτυλίδι και τον προορισμό".

Ο νεαρός αποφάσισε τελικά να πετάξει το δαχτυλίδι στη θάλασσα, στο σημείο που θα έβλεπαν το ηλιοβασίλεμα στην Οία. "Κράτησα τα πλάνα σε βίντεο και είναι μάλλον το καλύτερο βίντεο που έχω", αναφέρει ο 25χρονος.

"Ναι, μου κόστισε πολλά λεφτά αλλά δεν το μετανιώνω, αισθάνθηκα να φεύγει ένα βάρος από τους ώμους μου. Πέταξα πολλά λεφτά αλλά θα το ξαναέκανα".

Και όπως μας ενημερώνει, το ταξίδι κατέληξα με ευχάριστο τέλος για αυτόν καθώς στα πλαίσιά του γνώρισε ένα άλλο κορίτσι από τον Καναδά με το οποίο διατηρεί δεσμό.

Μάλιστα, για τα μάτια της μετανάστευσε στον Καναδά όπου διδάσκει σκι.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *