ροή ειδήσεων

Ξεφτίλα με τις τιμές της Aegean: 500 και 600 ευρώ για Αθήνα με επιστροφή



Το τερμάτισαν και σίγουρα δεν πάει άλλο! Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει τις μέρες αυτές με τα αεροπορικά εισιτήρια και ουδείς ενδιαφέρεται, άλλωστε ο ένας αποσύρεται και ο άλλος πετάει με ελικόπτερα, επομένως δεν έχει λόγο να αντιληφθεί το τι συμβαίνει στην αγορά!



Δείτε και αναρωτηθείτε τι συμβαίνει: Οι τιμές που βλέπετε είναι για μετ’ επιστροφής εισιτήριο ενός ατόμου από Ρόδο για Αθήνα τις προσεχείς ημέρες. Οι τιμές είναι με την AegeanAir η οποία μονοπωλεί τις μεταφορές με αεροπλάνο, αφού οι άλλες δεν έχουν σταθερά δρομολόγια και απ’ ο,τι φαίνεται έχουν κι αυτές μπει για τα καλά στην ίδια λογκή. Παρά το μεταφορικό ισοδύναμο, το κόστος για το εισιτήριο θυμίζει …αρπαχτή και οι βουλευτές του νομού μας, θα πρέπει κατεπειγόντως να δώσουν λύση αναζητώντας υπευθύνους και σοβαρές απαντήσεις. Αυτές δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές, αν η Aegean αναφερθεί σε κόστος καυσίμων κλπ.



Οι απαράδεκτες τιμές κάνουν και τον προορισμό ακριβό, δίνοντας πόντους σε άλλες περιοχές με φτηνότερα εισιτήρια.

Αμεσα θα πρέπει οι βουλευτές να επιληφθούν του θέματος.

Αμεσα θα πρέπει να απασχολήσει και τους επαγγελματικούς φορείς που φαίνεται, δεν συγκινούνται με τέτοια θέματα, ασχολούμενοι περισσότερο με …μακροπολιτική!

Ο κόσμος που θέλει να ταξιδέψει για Αθήνα είναι σε απόγνωση και αυτές οι τιμές, σχεδόν ένας μηνιαίος μισθός για ένα τέτοιο ταξίδι, γίνονται απαγορευτικές.

skyrodos.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *