ροή ειδήσεων

Θρίλερ στην Κάρπαθο: Εγκλωβισμένοι σε υποθαλάσσιο σπήλαιο δύο δύτες



Η Ομάδα Ειδικών Καταδύσεων της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών του Λιμενικού μεταβαίνει στο σημείο - Είναι εγκλωβισμένοι σε υποθαλάσσιο σπήλαιο βάθους 50 μέτρων στο Σώκαστρο Καρπάθου
Θρίλερ στην Κάρπαθο με δύο αλλοδαπούς δύτες που είναι εγκλωβισμένοι σε υποθαλάσσιο σπήλαιο δυτικά του νησιού, στη νησίδα Σώκαστρο.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 8 το απόγευμα του Σαββάτου, όταν οι αρχές του νησιού ενημερώθηκαν για την εξαφάνιση των δύο δυτών που είχαν πάει για κατάδυση σε υποθαλάσσιο σπήλαιο βάθους 50 μέτρων, καθώς περνούσε η ώρα και δεν έδιναν σημεία ζωής.


Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν Τσέχο και έναν Ιρανό, 60 και 35 ετών. Τις αρχές ειδοποίησε τρίτος φίλος τους, που είχε πάει μαζί τους και ανησύχησε όταν δεν εμφανίζονταν.

Αμέσως σήμανε συναγερμός, ειδοποιήθηκε ο στρατός και το λιμενικό και η Ομάδα Ειδικών Καταδύσεων του Λιμενικού Σώματος μεταβαίνει στο σημείο με ελικόπτερο του στρατού.


Πρόκειται για μια ομάδα ειδικά εκπαιδευμένων δυτών που επιχειρεί σε μεγάλα βάθη, με χαρακτηριστική την επιχείρηση διάσωσης πριν από δύο χρόνια στο Φαρμακονήσι, όπου οι δύτες του Λιμενικού επιχείρησαν στα 75 μέτρα.


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *