επικαιρότητα

Γιατί ο ιδιοκτήτης πανάκριβης ταξιδιωτικής εταιρίας δεν προσλαμβάνει ποτέ υπαλλήλους από τον… κλάδο


Έναν και μόνο έναν υπάλληλο με εμπειρία σε ταξιδιωτικά γραφεία έχει στη δούλεψή του ο ιδιοκτήτης και γενικός διευθυντής της Cookson Adventures, κι αυτός από σπόντα!

Ο Adam Sebba διευθύνει την πανάκριβη ταξιδιωτική εταιρία του που προσφέρει exclusive εμπειρίες για τους λίγους και εκλεκτούς, ταξίδια έξω από τα καθιερωμένα.

Με εξαίρεση αυτόν τον έναν υπάλληλο λοιπόν, ο Sebba προσλαμβάνει ανθρώπους άλλων ειδικοτήτων στην εταιρία του και μεταξύ...
τους περιλαμβάνονται ένας κινηματογραφιστής ντοκιμαντέρ, ένας παλιός ναύτης, ένα στέλεχος εταιρίας ιδιωτικών αεροπλάνων, ένας κυβερνήτης υποβρυχίου, ένας πρώην μεγαλοδιευθυντής εταιρίας προϊόντων περιποίησης, ένας μεσίτης σκαφών και πολλοί απόστρατοι στρατιωτικοί! Και άλλοι τόσοι εξερευνητές φυσικά.Γιατί το κάνει όμως; «Ξεκίνησα την καριέρα μου σε μια γνωστή συμβουλευτική εταιρία», μας λέει, «και ένας συνάδελφος με συμβούλευσε κάποια στιγμή: βοηθάει πάντα να φέρνεις νέο αίμα, να έχεις ανθρώπους από τελείως διαφορετικά περιβάλλοντα γύρω σου. Αυτή η ιδέα μού κόλλησε και τώρα, πολύ αργότερα στην καριέρα μου, βρήκα πως αυτή η τακτική δουλεύει και πάλι».
Και συνεχίζει: «Ο παραδοσιακός ταξιδιωτικός κλάδος, όπως και τόσοι άλλοι τομείς, είναι στάσιμοι και χωρίς ενδιαφέρον. Ακόμα και πεπειραμένες ταξιδιωτικές εταιρίες υποφέρουν από έλλειψη δημιουργικότητας. Η πρωτοτυπία θυσιάζεται στις οικονομίες κλίμακας των ταξιδιωτικών πακέτων».

Ο Sebba πιστεύει πως για να ξεχωρίζουν τα τουριστικά πακέτα της Cookson Adventures και να είναι ολότελα μοναδικά, οφείλουν να διαφέρουν εξολοκλήρου από τα άλλα. Και μόνο άνθρωποι που δεν εργάζονται στον κλάδο μπορούν να του το προσφέρουν αυτό. Γι’ αυτό και συνεργάζεται αποκλειστικά με ανθρώπους εκτός ταξιδιωτικού τομέα, τους οποίους αποτρέπει μάλιστα από το να παρακολουθούν συνέδρια του κλάδου και να ενημερώνονται για τον ανταγωνισμό.
Αντιθέτως, τους στέλνει σε επιστημονικές ημερίδες, εκθέσεις τέχνης και σινεμά, πολύ σινεμά!

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ασυνειδητος στην οδό Σαμου έχει αφήσει ,εδώ και δεκα ημερες, τον βόθρο του σπιτιου του να ξεχειλίζει.
Τα βόθρο λύματα εχουν κατακλυσει το οδοστρομα της οδου Σαμου,και το πεζοδρομιο στην διασταυρωση με την οδο Δ.Αναστασιαδη. Μετά από πορεία μερικών μέτρων στον δρόμο και στο πεζοδρομιο,αυτά καταλήγουν στον υπόνομο της οδού Αναστασιαδη.
Σε ερώτηση γειτόνων προς Δήμο Ρόδου, ΔΕΥΑΡ, ΕΛΑΣ, υγειονομειο, όλοι δηλώνουν αν αρμόδιοι ενώ ο συνειδητος ιδιοκτήτης ως γνήσιος Ελληναρας υβριζει όποιον του κάνει παρατήρηση!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά