ροή ειδήσεων

Συγκλονίζει ο γιος του άτυχου πιλότου: «Επιβίωσε στα Ίμια, χάθηκε στον Πόρο»



Με τα πιο συγκινητικά λόγια επέλεξε να αποχαιρετίσει τον πατέρα του ο δευτερότοκος γιος του άτυχου πιλότου, ο οποίος έχασε την ζωή του στο δυστύχημα που συνέβη μεταξύ Γαλατά και Πόρου, το μεσημέρι της Τρίτης.


«Σαν αετό θα τον θυμόμαστε, σαν αετός έφυγε. Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, ένας καταπληκτικός πατέρας και ήμουν τυχερός που τον έζησα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Καρυστινός.

«Πέντε λεπτά πριν φύγει, λες και το γνώριζε, μας έστειλε 5 φωτογραφίες του, κάτι που δεν έχει κάνει ποτέ ξανά» λέει ο γιος του και αποκαλύπτει: «Το σημείο το οποίο χτύπησε το γνώριζε πολύ καλά και πολλές φορές μας είχε πει, «αυτά τα καλώδια εκεί στον Πόρο κάθε φορά που περνάω με ανατριχιάζουν. Το ελικοδρόμιο είναι ένα χωράφι».

Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην καριέρα του πατέρα του: «Μετά από 35 χρόνια στον αέρα, κατάφερε να επιβιώσει από τα Ίμια. Ήταν το ελικόπτερο που βρισκόταν πίσω από το ελικόπτερο που έπεσε, ήταν το “Bell 205” που βρισκόταν από πίσω, ήταν συγκυβερνήτης μέσα.

Έζησε τόσα τραγικά και τόσα επικίνδυνα και κατάφερε και επιβίωσε και να πεθάνει τρεις μήνες που ήταν στην ιδιωτική αεροπορία, στην ΥΠΑ» κατέληξε ο γιος του πιλότου.

Η κηδεία του άτυχου 57χρονου πιλότου θα τελεστεί την Πέμπτη 22/08 στην Μάνδρα Αττικής.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *