ροή ειδήσεων

Ποιες εθνικότητες ήταν πρώτες σε κρατήσεις τον Ιούλιο



H ίταλική αγορά ήταν η κυριότερη αγορά για την Ελλάδα τον Ιούλιο του 2019, για δεύτερη φορά φέτος, σύμφωνα με τα στοιχεία της trivago, που δημοσιεύει το Στατιστικό Δελτίο Αυγούστου του Sete Intelligence.

Η βρετανική αγορά υποχώρησε στη δεύτερη θέση ενώ στην τρίτη θέση διατηρήθηκε η αγορά της Γερμανίας. Στην τέταρτη θέση, βρέθηκε για πρώτη φορά το 2019, η αγορά της Σερβίας ενώ στην πέμπτη θέση βρέθηκε η τουρκική αγορά.

Σε σύγκριση με τον Ιούλιο του 2018, το Ην. Βασίλειο, η Ιταλία και η Γερμανία διατήρησαν τη θέση τους στο top-5 των χωρών ενώ βελτίωση της θέσης τους κατέγραψαν η Σερβία και η Τουρκία.

Για τους Γερμανούς τουρίστες, ο προορισμός της Αθήνας διατηρείται σταθερά στην πρώτη θέση από την αρχή του χρόνου. Σε σύγκριση με τον Ιούνιο του 2019, στη δεύτερη θέση διατηρήθηκε η χώρα Μυκόνου, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε η Θεσσαλονίκη. Στην τέταρτη θέση διατηρήθηκε το Ρέθυμνο, στην πέμπτη θέση η Χερσόνησος (Ηράκλειο Κρήτης) και στην έκτη θέση το Φαληράκι. Στην έβδομη θέση υποχώρησαν τα Φηρά, ενώ στην όγδοη θέση βρέθηκε η Καρδάμαινα. Η δεκάδα συμπληρώνεται με την Οία στην ένατη θέση και τη Γεωργιούπολη στη δέκατη.

Στην πρώτη θέση προτίμησης της βρετανικής αγοράς τον Ιούλιο ανέβηκε Αθήνα, στη δεύτερη θέση ανέβηκε ο Λαγανάς και στην τρίτη θέση υποχώρησε η χώρα της Μυκόνου σε σχέση με τον Ιούνιο του 2019. Στην τέταρτη θέση υποχώρησαν τα Φηρά και στην πέμπτη η πόλη της Ρόδου. Στην έκτη θέση διατηρήθηκε το Καμάρι και στην έβδομη θέση η πόλη της Κέρκυρας. Στην όγδοη και ένατη θέση βρέθηκαν 2 νέοι προορισμοί της βρετανικής αγοράς για το 2019, το Σιδάρι και το Τσιλιβί. Τέλος, στη δέκατη θέση υποχώρησε η Καρδάμαινα.

Για τους Ιταλούς τουρίστες, η πρώτη πεντάδα των προορισμών παρέμεινε αμετάβλητη σε σχέση με τον Ιούλιο του 2019. Στην πρώτη θέση προτίμησης της ιταλικής αγοράς τον Ιούλιο διατηρήθηκε η χώρα της Μυκόνου, στη δεύτερη θέση η Αθήνα, στην τρίτη θέση το Καμάρι, στην τέταρτη θέση τα Φηρά και στην πέμπτη η πόλη της Ρόδου. Στην έκτη θέση ανέβηκε η χώρα της Σκιάθου και στην έβδομη υποχώρησε η Περίσσα. Η δεκάδα της ιταλικής αγοράς συμπληρώνεται με το Φαληράκι και 2 προορισμούς των Ιόνιων Νησιών την πόλη της Κέρκυρας και το Λαγανά.


TornosNews.gr 

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *