ροή ειδήσεων

Σοκαρισμένος ο Ντι Κάπριο με τις ελληνικές θάλασσες: "Πλαστικές σακούλες και καθίσματα τουαλέτας"

r

Γνωστός ακτιβιστής για οικολογικά θέματα, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός που κάνει διακοπές στη χώρα μας, δεν μπόρεσε να αντισταθεί και γνωστοποίησε στους διαδικτυακούς φίλους του το γεγονός ότι και στην Ελλάδα μεγάλο κομμάτι του βυθού έχει μετατραπεί σε... χαβούζα.

Στην Ελλάδα πέρασε μέρος των καλοκαιρινών διακοπών του ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα ταξιδεύοντας με πολυτελή θαλαμηγό.

Ωστόσο, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός δεν άφησε στην άκρη τις γνωστές περιβαλλοντικές του ευαισθησίες και έθιξε το θέμα της κατάστασης στους ελληνικούς βυθούς με μία ανάρτηση στα social media.

Χρησιμοποίησε δε βίντεο ενός ντοκιμαντέρ που δείχνει μέλη περιβαλλοντικού οργανισμού να μαζεύει σκουπίδια από το βυθό της Άνδρου. Η λεζάντα δε του διάσημου σταρ είναι ενδεικτική: «Πλαστικές σακούλες και καθίσματα τουαλέτας. Χιλιάδες κομμάτια αλιευτικών διχτυών. Όλα αυτά ήταν κολλημένα στον πυθμένα της θάλασσας γύρω από το νησί της Άνδρου στην Ελλάδα. Εθελοντές συγκέντρωσαν περίπου 300 κιλά. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι υπάρχουν μικροπλαστικά που αφήνουν ένα αόρατο αποτύπωμα στο περιβάλλον και σε εμάς. Αυτά μπορούν να καταναλωθούν από τα ψάρια, τα οποία στη συνέχεια ψαρεύουμε για να φάμε».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) στις

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *