ροή ειδήσεων

Τι συμβαίνει με τον Νίνο; «Κάποιοι» τον πολεμούν!



Η συναυλία που δεν έγινε ποτέ και το υπονοούμενο περί… κόκας που τον έκανε έξαλλο!

Ο Νίνο ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στο Fame Story ως ένας εκκεντρικός αλλά και ταλαντούχος νεαρός καλλιτέχνης. Και ήταν από τους λίγους προερχόμενους από τάλεντ σόου που έκανε καριέρα.


Μια καριέρα που υπηρέτησε με έναν δικό του τρόπο, πιο απόμακρο. Μετά τις δισκογραφικές επιτυχίες που ερχόντουσαν η μια μετά την άλλη, ο Νίνο άρχισε σταδιακά να απαρνιέται τις νυχτερινές εμφανίσεις αλλά και να περιορίζει τη δισκογραφία του.

Ο γάμος με τη Χρυσή Βαρδινογιάννη και η απομόνωση

Ακολούθησε ο γάμος του με την Χρυσή Βαρδινογιάννη με την οποία απέκτησε δυο παιδιά και απομακρύνθηκε ακόμα πιο πολύ από τα φώτα της δημοσιότητας και την ενεργή συμμετοχή στα καλλιτεχνικά πράγματα. Εν τω μεταξύ, ο Νίνο μίλησε για πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί και τον αναγκάζει να «χάνεται» για κάποια διαστήματα και λίγο αργότερα έσκασε σαν βόμβα το διαζύγιό του από Χρυσή αλλά και η φυγή του στο Λονδίνο από όπου άρχισε να κάνει κάποιες… περίεργες αναρτήσεις.

Στη Βρετανική πρωτεύουσα ο Νίνο πάλεψε με τους δαίμονές του αλλά ήρθε και σε συγκρούσεις, δημόσιες και μη. Στις αρχές του καλοκαιριού ήταν, ωστόσο, έτοιμος να επιστρέψει στην Ελλάδα και να κάνει συναυλίες τις οποίες είχε προγραμματίσει από τον χειμώνα. Μία από αυτές ήταν στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Ρόδο, την οποία ο Νίνο περίμενε με μεγάλη συγκίνηση και ανυπομονησία αφού ήταν παιδικό όνειρό του να τραγουδίσει στο στάφιο του Διαγόρα μπροστά σε 15.000 Ροδίτες, όπως έλεγε χαρακτηριστικά.

Το όνειρο που ναυάγησε «επειδή το ήθελαν κάποιοι…»

Το όνειρό του, όμως, ναυάγησε λίγο άκομψα… Για την ακρίβεια, έγινε εφιάλτης αφού όπως κατήγγειλε δημόσια μέσα από τα σόσιαλ μίντι ο τραγουδιστής, η συναυλία του ακυρώθηκε επειδή κάποιοι δεν ήθελαν να γίνει. Συγκεκριμενα, έγραψε σε ανάρτησή του στο instagram:

«»Κάποιοι» δεν θέλουν να κάνω τη μεγαλύτερη μου συναυλία στη Ρόδο στο γήπεδο του Διαγόρα φέτος. Οι «κάποιοι» είναι Ροδίτες. Οι λόγοι; Τους ξέρω. Μου φτάνει που τους ξέρω.

Ευχαριστώ το «Γήπεδο Ιαλυσός» και τον πρόεδρο της ομάδας για την πρόταση να γίνει εκεί η συναυλία, αλλά το παιδικό μου όνειρο είναι να τραγουδάμε πάνω από 15.000 Ροδίτες μέσα στο στάδιο του Διαγόρα. Τίποτα άλλο, τίποτα λιγότερο».



Ο άγριος τσακωμός με τον Γιάννη Βαρδή

Λίγες μέρες μετά, ο Νίνο πρωταγωνίστησε σε ένα επεισόδιο και μάλιστα δημόσια, με τον Γιάννη Βαρδή. Πιο συγκεκριμένα, ένα χιουμοριστικό σχόλιο του Γιώργου Λιανού στο Instagram έφερε «διαδικτυακό» πόλεμο ανάμεσα στον Νίνο Ξυπολητά και τον Γιάννη Βαρδή.

Ο παρουσιαστής και τραγουδιστής ανάρτησε μια φωτογραφία από την παραλία και σατίρισε όλους τους instragrammers που συνοδεύουν συχνά τις λήψεις τους με βαθυστόχαστα γνωμικά. «Θα έπρεπε να γράψω για λεζάντα κάτι σοφό. Το γράφει το εγχειρίδιο του ινστα, άπαξ και έχεις φάτσα «κατουράω αυτή τη στιγμή» πρέπει να το συνοδεύσεις με αρχαιοελληνικό ρητό: Άρα το όσιον ότι όσιόν εστιν, φιλείται υπό των θεών, ή ότι φιλείται όσιόν εστιν» έγραψε ο Γιώργος Λιανός.

Ωστόσο, ήταν το δηκτικό σχόλιο του Γιάννη Βαρδή που προκάλεσε την αντίδραση του Νίνο και έφερε μια ακόμη κόντρα στη Showbiz, μέσα στην ηρεμία του καλοκαιριού. Αξίζει εδώ να σημειώσουμε πως ο μεν Γιάννης Βαρδής εμφανιζόταν σε συναυλίες ανά την Ελλάδα φέτος το καλοκαίρι με τον Γιώργο Λιανό, ενώ ο Νίνο ήταν συμπαίκτης του στο Fame Story, αν και σε διαφορετικές σεζόν.

Το σχόλιο που έφερε την απάντηση του Νίνο

«Εγώ θα πρότεινα να ανακοινώσεις και εσύ πως δεν θα ξανατραγουδήσεις και μετά στο μήνα να το πάρεις πίσω και να κάνεις last tour» έγραψε ο Γιάννης Βαρδής, που φαινόταν να επιτίθεται στον Νίνο. Ο πρώην παίκτης του Fame Story είχε ενημερώσει τον περασμένο Μάιο πως αισθανόταν πίεση από τις εμφανίσεις του στη νυχτερινή Αθήνα και ανακοίνωνε πως θα σταματούσε. Ωστόσο, αργότερα διευκρίνισε πως τα λεγόμενά του παρερμηνεύτηκαν.

Ο Νίνο είδε την απάντηση του Γιάννη Βαρδή και έσπευσε να απαντήσει. «Αυτό είναι το μουν του δικού μου καλοκαιριού. Εχεις κάποιο πρόβλημα;» έγραψε ο τραγουδιστής αφού σημείωνε: «Γιαννάκη που είστε ρε αντρούκλες;». Αφού διευκρίνισε και πάλι πως δεν ανακοίνωσε ποτέ ότι δεν ξανατραγουδά συνέχισε: «Ονόμασα μια σειρά συναυλιών lastparanoiatour. Δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου;».

«Εν τω μεταξύ, εγώ αυτόν τον συμπαθούσα…»

Με μια σειρά από αναρτήσεις στο Insta Story του, ο Νίνο εξήγησε πως ειδοποιήθηκε για το μήνυμα του Γιάννη Βαρδή με μήνυμα από κάποιον θαυμαστή του. Οπως λέει ο τραγουδιστής «δεν είχε πρόβλημα με αυτό το παιδί», σημειώνοντας με νόημα ότι τον συμπαθούσε.

Μετά από μια σειρά από βίντεο, ο Νίνο πάντως συμπλήρωσε: «Δεν είναι και θέμα να ασχολούμαστε μωρέ, καλοκαίρι είναι, καμιά βλακεία να πούμε». Ο τραγουδιστής ενοχλήθηκε εμφανώς από την ανάρτηση, ωστόσο παραδέχεται πως δεν υπάρχει λόγος να γίνεται τόσο μεγάλη συζήτηση γύρω από αυτό.

Το σχόλιο που τον έκανε έξαλλο!

Τέλος, μόλις προχτές, ο Νίνο βρέθηκε και πάλι αντιμέτωπος με ένα διόλου ευγενικό σχόλιο χαζεύοντας στις αναρτήσεις του.

Πρόκειται για το σχόλιο ενός από τους followers του οποίος θεώρησε σωστό να προσβάλλει τον τραγουδιστή -ο οποίος συχνά μοιράζεται τις σκέψεις του μέσω των αναρτήσεών του στο Instagram- γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Ρε Νίνο ξέρεις περίπου στα πόσα τζι (γραμμάρια) ξυπνάει η εσωτερική ανάγκη να μας πεις τις μ@λ@κίες σου;».

Φυσικά, το απαράδεκτο σχόλιό του δεν έμεινε ασχολίαστο, με τον ίδιο να μοιράζεται μάλιστα το συγκεκριμένο comment και στα instagram stories του, αφήνοντας μάλιστα εκτεθειμένο το όνομα του αγενή follower…



Πηγή: patkiout.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος2/9/19 18:12

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΝΙΝΟ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΣΟΦΟΙ(ΠΙΟ ΣΟΦΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΖΟΥΣ)ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΣΙΩΠΑΝ ΤΟΥ ΛΑΛΕΙΝ!!!ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΙΩΠΑ!!ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΤΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *