ροή ειδήσεων

Ρόδος: Προσωρινά κρατούμενος ο αστυνομικός για τα ναρκωτικά



Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε σε διαθεσιμότητα ο 28χρονος αστυνομικός, που υπηρετεί στο Α.Τ. Νότιας Ρόδου, που κατηγορείται για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών.



Διατάχθηκε παραπέρα η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, που θα ανατεθεί σε ανώτερο αξιωματικό της Α’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου.

Σήμερα απολογήθηκε ενώπιον της Ανακρίτριας Υπηρεσίας και με σύμφωνη γνώμη της Εισαγγελέως Υπηρεσίας, ο αστυνομικός κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.


Ο 48χρονος συγκατηγορούμενος του αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς ορούς της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης του μια φορά κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα και η 41 ετών γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Θυμίζουμε ότι η υπόθεση αποκαλύφθηκε, μετά από απόπειρα κλοπής στο σπίτι που διαμένει ο αστυνομικός και ο ομογενής στη Λαχανιά, μέσα στο οποίο βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών.

Αργότερα, βρέθηκαν κι άλλα ναρκωτικά και ο αστυνομικός συνελήφθη. Ο ίδιος εξεταζόμενος ισχυρίστηκε ότι η κάνναβη που βρέθηκε στη Λαχανιά είναι μάλλον ξεχασμένη από έναν φίλο του, αρνήθηκε ότι κάνει χρήση ναρκωτικών και υποστήριξε ότι κάποια δενδρύλλια που βρέθηκαν ανήκουν στον 48χρονο και ότι δεν προχώρησε στα νόμιμα ως αστυνομικός, διότι θεωρούσε ότι επρόκειτο για μικροποσότητα…
newsit.gr
Πηγή: dimokratiki

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *