ροή ειδήσεων

Συναγερμός στην ΕΠΣΔ, κλείνει τις «κερκόπορτες» του στοιχήματος



Συναγερμό σήμανε στην ΕΠΣΔ η εμφάνιση του προγραμματισμένου για σήμερα και τελικά ματαιωθέντος φιλικού παιχνιδιού ανάμεσα στον Άρη Αρχαγγέλου και τη Ρόδο, σε κουπόνι στοιχηματικής εταιρείας.

Προκειμένου να προστατέψουν τα τοπικά πρωταθλήματα κρατώντας κλειστές τις «κερκόπορτες», ο πρόεδρος της Ένωσης Παναγιώτης Διακοφώτης και οι συνεργάτες του αποφάσισαν, σε πρώτη φάση να μην ορίζουν διαιτητές σε φιλικούς αγώνες προετοιμασίας που χρησιμοποιούνται από τις στοιχηματικές, ενώ όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, θα αναβάλλεται χωρίς δεύτερη κουβέντα επίσημο παιχνίδι των τοπικών πρωταθλημάτων που θα γίνεται αντικείμενο στοιχηματισμού.

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας:


Με αφορμή τον φιλικό αγώνα «ΑΡΗΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΛΟΥ- ΑΣ ΡΟΔΟΣ», το οποίο εμφανίσθηκε σε πλατφόρμα στοιχηματικής εταιρείας, η Ε.Ε. της ΕΠΣΔ, αποφάσισε εφεξής σε αντίστοιχες περιπτώσεις, να μην ορίζονται Διαιτητές από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΔ, σε φιλικούς αγώνες που συμμετέχουν ερασιτεχνικά σωματεία της δύναμης της και σε επίσημους αγώνες των τοπικών Πρωταθλημάτων, τα παιχνίδια να αναβάλλονται.

fmtop

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *