ροή ειδήσεων

Πνιγμός δύο κοριτσιών στη Ρόδο -Επέστρεψαν απαρηγόρητοι στο Παρίσι οι γονείς τους

ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΡΟΙ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ

Μικρή πισίνα εσωτερικού χώρου

Με απευθείας αεροπορική πτήση από τη Ρόδο για το Παρίσι, αναχώρησε αργά το απόγευμα του Σαββάτου από τη Ρόδο η οικογένεια των Γάλλων που έχασε τα δύο της κορίτσια ηλικίας 16 και 19 ετών από πνιγμό στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου διέμεναν.


Η οικογένεια των Γάλλων, οι γονείς και δύο ακόμη παιδιά τους που βρίσκονταν στη Ρόδο, μετέβησαν στο αεροδρόμιο λίγο μετά τις 3 το απόγευμα, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Ροδιακής» και επιβιβάστηκαν μία περίπου ώρα αργότερα στο αεροσκάφος που θα τους μετέφερε στην πατρίδα τους.


Οι γονείς είχαν δηλώσει στις αρχές πως τα παιδιά τους 19 και 16 ετών δεν γνώριζαν κολύμπι. Στα γαλλικά μέσα, όπου και μεταδόθηκε η τραγική είδηση σημειώθηκε πως το θέμα παρακολουθεί από κοντά ο Γάλλος πρόξενος στην Αθήνα.

Η οικογένεια ήρθε στο νησί μας για διακοπές μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους, από τη Γαλλία. Εκτός τα δύο κορίτσια 16 και 19 ετών που πνίγηκαν, στο ξενοδοχείο βρίσκονταν εκείνη την ώρα οι γονείς, μία μεγαλύτερη αδελφή τους και ένα μικρότερο κορίτσι 10 ετών.


Συντετριμμένοι οι Γάλλοι γονείς των κοριτσιών που πνίγηκαν

Οι γονείς των αδικοχαμένων κοριτσιών, ηλικίας 46 και 41 ετών αντίστοιχα, ήταν συντετριμμένοι. Δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν πως μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, βρήκαν τραγικό θάνατο τα δύο κορίτσια τους μέσα στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου διέμεναν, στην περιοχή της Ιαλυσού.

Οι σοροί των δύο κοριτσιών, θα μεταφερθούν αρχικά από τη Ρόδο στο Παρίσι με άλλη πτήση, μέσα στις επόμενες μέρες, ενώ στη συνέχεια σε προάστιο της γαλλικής πρωτεύουσας όπου διαμένει η οικογένεια.

Πηγή: iefimerida.gr 

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *