ροή ειδήσεων

Προς Κολοσσό ο Μωραΐτης



Ο Δημήτρης Μωραΐτης αναμένεται να δοθεί δανεικός από την ΑΕΚ στον Κολοσσό Ρόδου, προκειμένου να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και να έχει μεγαλύτερο ρόλο.

«Ο Μωραΐτης πρέπει να βρει χρόνο συμμετοχής και να έχει χώρο. Η απόφαση μου είναι ότι πρέπει να δοθεί δανεικός. Να πάει σε μια ομάδα για να πάρει ευθύνη και να επιστρέψει πιο δυνατός και πιο ώριμος. Ο Σλούκας είχε πάει στον Άρη, ο Πρίντεζης στην Ολύμπια Λάρισας. Πρέπει ο αθλητής να καταλάβει τους λόγους. Να καταλάβει ότι θα τον ωφελήσει», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Τα λεγόμενα του 44χρονου κόουτς, όπως όλα δείχνουν, θα γίνουν πράξη, καθώς η ΑΕΚ είναι σε συζητήσεις με τον Κολοσσό, προκειμένου ο 20χρονος γκαρντ να φορέσει την φανέλα της ομάδας της Ρόδου την επόμενη σεζόν και ο ίδιος να έχει περισσότερες ευθύνες αγωνιστικά.

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν... συνεργαστεί ξανά με τους Νησιώτες στην περίπτωση του Γιώργου Τσαλμπούρη, ο οποίος πήγε στον Κολοσσό τη σεζόν 2017-18 και επέστρεψε εμφανώς πιο βελτιωμένος στους «κιτρινόμαυρους».

Υπενθυμίζεται πως η «Βασίλισσα» επέκτεινε πέρυσι τη συνεργασία της με τον Μωραΐτη, ο οποίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2022.
gazzetta.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *