ροή ειδήσεων

«Τρέλα» στη Ρόδο για τον Κολοσσό



Ο Κολοσσός Ρόδου ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν στην Basket Leauge και η κινητικότητα στις τάξεις του κόσμου του νησιού είναι έντονη, καθώς μέσα σε 4 μέρες έχουν «φύγει» 200 εισιτήρια διαρκείας!



Όπως αναφέρει η ενημέρωση του Κολοσσού Ρόδου: Μέσα σε 4 μέρες από την επίσημη έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας ,οι κρατήσεις και αγορές θέσεων για την νέα αγωνιστική χρονιά, έχουν περάσει τις 200 ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο!



Ιδιαίτερη ζήτηση παρουσιάζουν τα νέα οικογενειακά πακέτα καθώς οι γονείς πλέον επιλέγουν προκαθορισμένη θέση για τα παιδιά τους.



Μεγάλη αναμένεται η προσέλευση του κοινού, έπειτα από τα πολυάριθμα τηλεφωνήματα στα γραφεία του Κολοσσού Ρόδου Η Hotels, για τη δράση «διάλεξε τη θέση σου από κοντά» και στις επόμενες προγραμματισμένες συναντήσεις για το Σάββατο 17 Αυγούστου (11:00- 14:00) αλλά και κάθε Τρίτη και Πέμπτη (15:30- 17:30) και Σάββατο (11:00 – 14:00) οι οποίες αναπροσαρμόστηκαν λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος.

Αποδεικνύεται ότι το φίλαθλο κοινό της Ρόδου αναγνωρίζει την όλη προσπάθεια για την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στο νέο σύγχρονο γήπεδο και συνδράμει με κάθε τρόπο στη νέα εποχή του Κολοσσού.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *