ροή ειδήσεων

Πατέρας Τοπαλούδη στο Open: Να δικαστούν και για τον βασανισμό της (vid)



«Οι βιαστές θα πρέπει να δικάζονται ως δολοφόνοι» ανέφερε ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας στο Οpen Tv


Σοκάρουν τα στοιχεία από το βούλευμα πλημμελειοδικών Ρόδου και σχετίζονται με τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη. Όπως προκύπτει από τα στοιχεία οι τελευταίες ώρες της άτυχης κοπέλας ήταν μαρτυρικές, καθώς βρήκε αργό και βασανιστικό θάνατο.


Ο πατέρας της 21χρονης μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open TV και είπε πως «αν κάποιος γονιός βρισκόταν στην ίδια θέση με εμάς τι θα σκεφτόταν για τα μαρτύρια που πέρασε η κόρη μας στα χέρια τους; Θα έπρεπε η ελληνική δικαιοσύνη να τους δικάσει και για άλλη ποινή, αυτή του βασανισμού. Κάποιοι όμως μας κάνουν και βγαίνουμε από τα ρούχα μας, καθώς έστειλαν το κορίτσι μας στον θάνατο. Η ποινή που θα θέλαμε εμείς δεν μπορεί να ειπωθεί», πρόσθεσε. «Αυτό που θέλουμε εμείς για την αγαλίαση της ψυχής της Ελένης είναι να επιβληθεί το μέγιστο της ποινής που υπάρχει στο ελληνικό δίκαιο» ανέφερε ακόμη.

Παράλληλα, έκανε λόγο για ηθικούς αυτουργούς, που σε τέτοιες περιπτώσεις είναι οι γονείς. «Κάποιοι προσπάθησαν να προστατέψουν τους δράστες. Δεν ξέρω εάν αυτά τα στοιχεία μπορούν να βρεθούν ή να ανακτηθούν. Ηθικοί αυτουργοί, γενικά μιλώντας, είναι οι γονείς. Εμείς έχουμε καθήκον και υποχρέωση κανένα άλλο κορίτσι να μην έχει την τύχη της Ελένης. Οι βιαστές θα πρέπει να δικάζονται ως δολοφόνοι», κατέληξε ο ίδιος.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *