ροή ειδήσεων

Μαρτυρία -σοκ από διασώστρια του ΕΚΑΒ για την τραγωδία με τις δυο αδελφές στη Ρόδο (video)



Συγκλονίζει η μαρτυρία διασώστριας του ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο της τραγωδίας που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης σε πισίνα ξενοδοχείου στην Ιαλυσό της Ρόδου με θύματα δύο αδελφές από τη Γαλλία.

«Μας κάλεσαν περίπου στις 18:20 στο συγκεκριμένο σημείο. Όταν φτάσαμε ήδη είχαν ξεκινήσει καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση ο ναυαγοσώστης και οι παρευρισκόμενοι. Και μετά αναλάβαμε εμείς», λέει χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ.


Αφού παρέλαβαν το πρώτο κορίτσι, και αφού το ασθενοφόρο είχε φύγει, οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου συνειδητοποίησαν πως στο βυθό της πισίνας βρισκόταν και η αδερφή της άτυχης κοπέλας. Όπως χαρακτηριστικά λέει η διασώστρια: «Μετά μας καλεί το τηλεφωνικό κέντρο και μας λέει ότι υπάρχει δεύτερος πνιγμός στο ίδιο ξενοδοχείο, στην ίδια πισίνα, χωρίς τις αισθήσεις, χωρίς σφυγμό».

Συγκλονιστική ήταν η περιγραφή της γυναίκας και για την αντίδραση της μητέρας των δύο κοριτσιών, στο νοσοκομείο: «Συνέχεια λιποθυμούσε η γυναίκα, στην αγκαλιά μας. Τι να σας πω, είναι πράγματα, καταστάσεις που εύχομαι να μη τις ζήσει κανένας άλλος άνθρωπος. Εκείνη την ώρα η γυναίκα βρισκόταν σε κατάσταση σοκ».


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *