ροή ειδήσεων

120 έως 150 εκ. οι οφειλές της Thomas Cook σε Ρόδο και Κω



2.400 τουρίστες της Thomas Cook βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη Ρόδο, ενώ στην Κω υπολογίζονται σε 1.600.
Οι οφειλές του τουριστικού οργανισμού στη Ρόδο εκτιμάται ότι ανέρχονται σε 80 με 100 εκ. ευρώ και στην Κω σε 40 με 50 εκ.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της εφημερίδας «Ροδιακή» περίπου το 80% των ξενοδοχείων της Ρόδου είχαν συνάψει συνεργασία με την Thomas Cook, ξεκινώντας από ένα μικρό ποσοστό της τάξης του 10% έως και 100%.
Όσοι ανήκουν στην τελευταία κατηγορία και φιλοξενούσαν στις ξενοδοχειακές μονάδες τους μόνο πελάτες της Thomas Cook θ’ αντιμετωπίσουν σοβαρότατο πρόβλημα, καθώς θα βρεθούν αντιμέτωποι ακόμα και με τον κίνδυνο του λουκέτου, καθώς πολύ δύσκολα θα μπορέσουν ν’ αντέξουν τον οικονομικό στραγγαλισμό.
Εν τω μεταξύ, κανονικά αναχωρούν από τη Ρόδο οι τουρίστες της Thomas Cook.
Όπως δήλωσε σήμερα στην ΕΡΤ Ρόδου ο προϊστάμενος της Κρατικής Αεροπορικής Αρχής, Σπύρος Δεληγιάννης, οι τουρίστες αναχώρησαν χωρίς κανένα πρόβλημα με αεροπλάνα που επιστράτευσε η Βρετανική Κυβέρνηση.
«Χθες με τρεις πτήσεις, είπε, αναχώρησαν 600 με 700 άτομα».
Παρέμβαση εξάλλου αναμένεται να κάνει το Εργατικό Κέντρο Ρόδου για τους εργαζόμενους στα δύο ξενοδοχεία που ανήκουν στην Thomas Cook.
«Μέχρι τώρα δεν είχαμε κανένα παράπονο και κανένα πρόβλημα με τους εργαζόμενους στα δύο ξενοδοχεία» ανέφερε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, Σάββας Χατζησάββας, προσθέτοντας ότι θα υπάρξει συνάντηση με τη διοίκηση των ξενοδοχείων.
ERT

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *