ροή ειδήσεων

Ξέχασαν 3χρονο αγόρι στο αυτοκίνητο και πέθανε - Το 43ο θύμα του 2019



Η εκτίμηση της αστυνομίας είναι ότι οι δύο γονείς, οι οποίοι είχαν μόλις επιστρέψει από τον αγώνα μπέιζμπολ του 6χρονου αδερφού του, πιθανότατα μπερδεύτηκαν πιστεύοντας ότι κάποιος από τους δύο έβγαλε το αγόρι από το αυτοκίνητο
Φρικτό θάνατο βρήκε ένα αγόρι 3 ετών στο Σαν Αντόνιο του Τέξας όταν το ξέχασαν οι γονείς του στο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα KidsAndCars.org το άτυχο αγόρι ήταν το 43ο θύμα που χάνει τη ζωή του με αυτόν τον τρόπο μέχρι στιγμής το 2019 ενώ το 2018 είχαν χάσει τη ζωή τους με παρόμοιο τρόπο συνολικά 54 άτομα.


Ειδικά, δε, το Τέξας έχει την αρνητική πρωτιά σε αυτή την μακάβρια λίστα με 131 θανάτους ανθρώπων, από το 1991, που τους ξέχασαν σε όχημα.

Η εκτίμηση της αστυνομίας για την υπόθεση του 3χρονου αγοριού είναι ότι οι δύο γονείς, οι οποίοι είχαν μόλις επιστρέψει από τον αγώνα μπέιζμπολ του 6χρονου αδερφού του, πιθανότατα μπερδεύτηκαν πιστεύοντας ότι κάποιος από τους δύο έβγαλε το αγόρι από το αυτοκίνητο.


«Μέχρι να αντιληφθούν την πραγματικότητα, είχαν περάσει αρκετές ώρες και έτσι όταν έβγαλαν το 3χρονο αγόρι αυτό είχε χάσει τις αισθήσεις του» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας του Σαν Αντόνιο.

«Είτε βιάζοναν είτε αφαιρέθηκαν. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί σε οποιονδήποτε και αυτό κάνει την υπόθεση ακόμα πιο τραγική» πρόσθεσε ο ίδιος συμπληρώνοντας ότι, ωστόσο, οι αρχές διεξάγουν έρευνες προς κάθε κατεύθυνση.

Δείτε βίντεο: Ξέχασαν 3χρονο αγόρι στο αυτοκίνητο και πέθανε στο Τέξας - Το 43ο θύμα του 2019

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *