ροή ειδήσεων

Απίστευτες καταστάσεις με τους οδηγούς που περνούν από την Κρεμαστή



ΚΡΕΜΑΣΤΗ.-

Είναι εκτός λογικής αυτό που συμβαίνει με ορισμένους οδηγούς μηχανών μεγάλου κυβισμού, που δείχνουν να μην νοιάζονται ούτε για την ζωή τους, αλλά ούτε και για την ζωή κάποιων άλλων συνανθρώπων τους!

Περνώντας από την Κρεμαστή, και κυρίως τις μεταμεσονύχτιες ώρες, κυριολεκτικά αναστατώνουν τον κόσμο με τις απίστευτα μεγάλες ταχύτητες που αναπτύσσουν αλλά και τους... «εκρηκτικούς» θορύβους που προκαλούν, κάνοντας πολλούς να χάνουν την ηρεμία και τον ύπνο τους!

Κι όπως λένε αναγνώστες μας, καλό θα είναι εκείνη την ώρα να μην... κυκλοφορεί κανείς στους κεντρικούς δρόμους της Κρεμαστής, «γιατί δεν ξέρει, κυριολεκτικά, από πού μπορεί να τούρθει», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν.

Εν πάση περιπτώσει, καλό θα είναι πότε-πότε να κάνει την εμφάνισή του κανένα περιπολικό της Αστυνομίας στο συγκεκριμένο σημείο, μήπως και η παρουσία του αποτελέσει αιτία για να σωθεί καμιά ανθρώπινη ζωή!



ΚΑΙ ΚΑΤΙ ακόμη: Πρέπει οι οδηγοί που συνηθίζουν να περνούν από την οδό Ικάρων, (ο δρόμος από την Κρεμαστή προς Παστίδα-Μαριτσά), να συνειδητοποιήσουν ότι, σ΄ αυτό το δρόμο, υπάρχουν αρκετά παιδιά που πηγαίνουν στο σχολείο τους (Δημοτικό, Λύκειο, αλλά και στο Γυμνάσιο), και πως οι ταχύτητες με τις οποίες περνάνε από την περιοχή δεν πρέπει να ξεπερνούν τα 30-40 χιλιόμετρα.

http://topika-nea.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος30/9/19 21:05

    Καλά σας κάνουν και ακόμα χειρότερα
    Το τι τραβάμε όλοι εμείς που περνάμε από εκεί και παρκάρει ο κάθε χωριάτης στον δρόμο αεροδρόμιου να πάει για καφε στο καφενείο και η καθε κυρια σοφερατσα στο μαναβικο και μπλοκάρει μερικούς εκατοντάδες μαλ@κες σαν εμάς που πάμε αεροδρόμιο ΕΜΕΊΣ ΔΕΝ ΜΙΛΆΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν ειναι μονο οι κρεμαστενοι που παρκαρουν μεσ'την μεση φιλε, εχω δει οδηγους ταξι, στρατιωτικους, ενοικιαζομενα αυτοκινητα, να παρκαρουν παρανομα για να εξυπηρετησουν τις αναγκες τους. ολοι για τον π***σο ειμαστε, μην βγαζει την ουρα σου απ'εξω.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/10/19 13:56

      Otan varionte pou zoume kai parkaroune dexia kai aristera na klinoune to dromo kai arketi me mihanaki na ine dipla sto amaxi kai na arhisoune tin parla miden endiaferon ean ehoi mplokaroi o dromos eno iparhoi parking pantou stoin kremasti ala oi varemada den tous afinoi gerano mazama apo toi leoforo xiloma pinakides kai mia 200ara prostmo mono etsi tha xipnisoune kai na sevonte tous ipolipous pou taleporounte kathimerinos

      Διαγραφή
  2. Παντου και παντα θα υπαρχει ο καραγκιοζης Ανώνυμος30/9/19, 9:05 μ.μ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *