ροή ειδήσεων

Ρόδος: "Πίαστηκαν" στα... χέρια ταξιτζήδες με τουρίστες στην κεντρική πλατεία της Λίνδου!



“Πιαστήκαν” στα χέρια ταξιτζήδες και τουρίστες στη κεντρική πλατεία της Λίνδου

Σκηνές από… “ρινγκ” διαδραματίστηκαν σήμερα το βράδυ στην κεντρική πλατεία της Λίνδου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του 12vima.gr, μια οικογένεια Άγγλων που ήρθαν στο νησί μας για να παντρευτούν, θέλησαν να πάρουν ταξί από την στάση που υπάρχει στην κεντρική πλατεία.

Πριν επιβιβαστούν, ρώτησαν τα χρήματα που έπρεπε να δώσουν για την μεταφορά προς το ξενοδοχείο τους, στο Κιοτάρι.Η απάντηση του, ήταν ένα υπέρογκο ποσό, θεωρώντας πως οι πελάτες είναι μεθυσμένοι και θα τους… ξεγελούσε.Οι ίδιοι είχαν κάνει προηγουμένως την ίδια απόσταση πληρώνοντας τα μισά… χρήματα.Ο ταξιτζής έβρισε τους πελάτες, οι οποίοι κατάλαβαν την… γνωστή βρισιά και… τότε “πιάστηκαν” στα χέρια και η πλατεία μετατράπηκε σε… “ρινγκ”.

12vima

Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/9/19 02:20

    Αποκλείεται να τους είπαν άλλη τίμη....Υπάρχει τιμοκατάλογος αναρτημένο. ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λες που αποκλείεται; πόσες φορές έχουν πει αλλά και αλλά.. φίλος μου ερχόμενος για διακοπές εδώ από άλλη χώρα του ζητήθηκε από ταξιτζή από Φαληρακι για Ρόδο 40 € πλάκα μου κάνετε;

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος22/9/19 10:34

    ΤΑΞΙΤΖΙΔΕΣ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ....ΠΕΡΑ ΟΤΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΥΣ....ΤΑΡΙΦΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/9/19 00:15

      Εάν δεν ήταν κ αυτοι δεν ξερεις τι ατυχήματα θα είχαμε άστο εσυ πρέπει να έχεις πρόβλημα παλικάρι μου εγώ με την εργασία μου οδηγάω αρκετα κ είναι πολύ προσεκτικοί

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος22/9/19 12:48

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΝΤΙΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΑΡΙΦΕΣ???Ο ΚΑΘΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΧΩΡΙΑΤΗΣ ΜΕ ΜΑΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ,ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΟΡΓΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ!ΑΝ ΠΑΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ!ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΡΝΤΟΓΑΝ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να πας απέναντι και να μείνεις εκεί Τουρκαλά

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/9/19 11:22

      ΜΑΚΑΡΙ ΒΡΕ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΤΑΡΙΦΑ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΔΡΑΜΙ ΠΙΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!ΔΕΝ ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΣΕ ΤΑΡΙΦΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΙ Ο ΕΝΤΟΓΑΝ ΤΑ @@@@ΔΙΑ!!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος22/9/19 15:53

    ΚΑΛΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΦΩΝΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άρχοντες των δρόμων δεν τους ενδιαφέρει κανένας και τίποτα κάνουν ότι θέλουν αδιαφορούν για τους άλλους τρέχουν χωρίς ελενχω ,προσπεράσεις ανεξέλεγκτες σε στροφές σε διπλή γραμμή σταματάνε όποτε θέλουν όπου θέλουν και αυτό για να κερδίσουν 5€ παραπάνω συγχαρητήρια είσαστε επαγγελματιες. Η τροχαία της ροδου αδιαφορεί παντελώς για την κυκλοφορία αλλά και για τους ταρίφες τους αφήνει στο έλεος δεν ενδιαφέρεται καθόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος23/9/19 14:08

    Γιατι δεν λεει κανεις οτι τωρα που ειμαστε ενας δημος πρεπει να βαζουν μονη ταριφα.Κατακλεβουν τον κοσμο με την ανοχη της περιφερειας .του δημου και ολων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπορεί να ισχύει μπορεί και όχι...το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι υπάρχουν και οι κακοί επαγγελματίες σε όλους τους κλάδους....και εστιάτορες και οδηγοί ταξί και πωλητές και σερβιτόροι...και...και....αλλά υπάρχουν και οι καλοί επαγγελματίες ας είναι και λιγότεροι...έχω δει πελάτες που κατέβηκαν από ταξί και αγκάλιαζαν και φιλούσαν τον οδηγό για την εξυπηρέτηση και την συνέπεια του....μην λοιπόν βάζουμε τους πάντες στο ίδιο καζάνι...ας μην παίρνει η μπάλα και τους καλούς ..είμαι αντίθετος στην γενική ισοπέδωση στα πάντα...υπάρχει ευτυχώς ακόμα και έντιμος κόσμος που δουλεύει τίμια ...Το θέμα που με προβληματίζει είναι ότι το νησί ζει από τον τουρισμό και θα πρέπει όλοι μας να προσφέρουμε σωστές υπηρεσίες...τίμιες και με παιδεία...γιατί ο ευχαριστημένος τουρίστας θα ξανά έρθει στο νησί μας και θα μας διαφημίσει ξανά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος26/9/19 16:10

    ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΛΥΣΗ!ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΤΑΡΙΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΜΕ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΑ ΤΑΞΙ,ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ!ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ 4-5 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΛΙΓΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΛΑΣΠΗ!!ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗ!ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ?ΕΤΣΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΑΣ ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΣ ΛΙΝΔΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *