επικαιρότητα

Στην Πολωνία τον έψαχναν, στη Ρόδο τον συνέλαβαν!Κάποια κενά στην δικογραφία που έχουν διβιβάσει οι πολωνικές αρχές για έναν 30χρονο Βρετανό ο οποίος κατηγορείται για πλαστογραφία και απάτη που φέρεται να διέπραξε στην Πολωνία από τις 29 Ιανουαρίου ως τις 5 Σεπτεμβρίου, ανάγκασαν τον εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου να τον αφήσει ελεύθερο με περιοριστικούς όρους μετά την σύλληψή του στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» της Ρόδου.

Ο καταζητούμενος αλλοδαπός, που έχει βρετανική υπηκοότητα αλλά είναι γεννημένος στην Πολωνία, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Αερολιμένα όταν διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του είχε εκδοθεί Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης. Όμως, ο εισαγγελέας διαπίστωσε ότι η δίωξη δεν ήταν σαφής, ζήτησε να διαβιβαστούν στις ελληνικές διωκτικές αρχές όλα τα έγγραφα που αφορούν στην υπόθεση και άφησε ελεύθερο τον 30χρονο με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνισή του τρεις φορές την εβδομάδα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: αυτη η ΔΕΗ αν δεν τα κάψει ολα δεν θα ησυχασει κάθε πρωί τα ίδια κόβετε το ρεύμα και σε ένα δευτερόλεπτο ερχεται

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά