ροή ειδήσεων

Κολοσσός: Ενημέρωση για τα εισιτήρια με τον Πανιώνιο



Ο Κολοσσός Ρόδου μετράει αντίστροφα για το πρώτο τζάμπολ της σεζόν κόντρα στον Πανιώνιο και η ομάδα ενημέρωσε για τη διάθεση των εισιτηρίων, αλλά και για τον τρόπο μετάβασης των οπαδών στο γήπεδο.

Αναλυτικά η ενημέρωση αναφέρει:

Η Κολοσσός H Hotels ΚΑΕ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας πως συνεχίζεται κανονικά και με ικανοποιητικό ρυθμό η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος απέναντι στον Πανιώνιο Su Casa (28/9, 15:45).

Από ‘κει και πέρα, ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους πως την ημέρα του αγώνα θα υπάρξει και μετάβαση στο νέο γήπεδο με το ΚΤΕΛ, το οποίο θα αναχωρήσει στις 14:30 από την στάση του Σαν Φραγκίσκο και θα σταματήσει και στην στάση του Ροδινιού.

Επίσης, στο νέο γήπεδο που θα αγωνίζεται η ομάδα μας υπάρχουν τέσσερις είσοδοι για τους φιλάθλους, ενώ για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους θα λειτουργούν δύο εκδοτήρια.

Τέλος, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και την αποφυγή ταλαιπωρίας η Κολοσσός H Hotels ΚΑΕ συστήνει στους φιλάθλους να προσέλθουν στο γήπεδο όσο το δυνατόν νωρίτερα.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *