ροή ειδήσεων

Δεν σχόλασε… ο γάμος: Θα το πάρει το κορίτσι τελικά ο Τόμας Κουκ



Ο γάμος τους ήταν προγραμματισμένος για την ερχόμενη Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου

Τελικά ο γάμος του … 29χρονου Thomas Cook από το Hucknall του Nottingham που βρέθηκε στον αέρα λόγω της πτώχευσης του τουριστικού οργανισμού Thomas Cook θα πραγματοποιηθεί κανονικά στο νησί της Ρόδου, όπως είχε προγραμματιστεί.

Η ιστορία του Thomas Cook και της συντρόφου του Amelia Binch, ενός από τα ζευγάρια που είχαν προγραμματίσει το γάμο τους στην Ελλάδα και κινδυνεύουν να τον χάσουν ή τον έχασαν, έκανε το γύρο των ευρωπαϊκών ΜΜΕ αλλά ευτυχώς χάρη στην πρωτοβουλία που πήραν,το ξενοδοχείο Lindos Princess (όπου διαμένει το ζευγάρι) μαζί με την αρχηγό του γραφείου του ταξιδιωτικού οργανισμού στο νησί, θα κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα έτσι όπως το είχαν σχεδιάσει!

Ο γάμος τους ήταν προγραμματισμένος για την ερχόμενη Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου και το ζευγάρι είχε «κλείσει» γαμήλιο πακέτο με την Thomas Cook ενώ ταξιδιωτικά πακέτα είχαν κλείσει επίσης με αυτήν οι… μισοί καλεσμένοι στο γάμο, πάνω από τριάντα φίλοι και συγγενείς, ανάμεσά τους και ο κουμπάρος.



Οι μελλόνυμφοι, που βρίσκονται στο νησί από τις 18 Σεπτεμβρίου, μπορούσαν βέβαια να βρουν πτήση να φύγουν από τη Ρόδο όμως εκτός του ότι δεν θα είχαν παντρευτεί θα έχαναν και τα γαμήλιο πακέτο το οποίο τους είχε κοστίσει σχεδόν 10.000 λίρες! Από την άλλη, οι συγγενείς, οι φίλοι και ο κουμπάρος είχαν «κολλήσει» στην Αγγλία, οπότε…γάμος δεν θα γινόταν.

Την κατάλληλη στιγμή παρενέβησαν το ξενοδοχείο «Lindos Princess» και η αρχηγός του γραφείου του Thomas Cook και διασφάλισαν τόσο ότι ο γάμος θα γίνει κανονικά, δηλαδή την Παρασκευή εκεί που είχε επιλέξει το ζευγάρι, αλλά ότι θα μπορέσουν να έρθουν και οι άνθρωποι που περίμεναν από την Αγγλία, κάτι βέβαια πολύ σημαντικό για τους ίδιους.

Έτσι, το ζευγάρι, παρά την περιπέτεια που έζησε ως μία από τις… παρενέργειες της πτώχευσης του ταξιδιωτικού οργανισμού, τελικά ίσως και να κάνει τον πιο ρομαντικό γάμο που ονειρεύτηκε στη Ρόδο χάρη στην πρωτοβουλία κάποιων ανθρώπων!



Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *