ροή ειδήσεων

Ρόδος: ο «Γκόρντον» τσάκωσε αλλοδαπό με πάνω από ένα κιλό χασίς



Οι λιμενικοί κατέσχεσαν το παράνομο φορτίο και προχώρησαν στη σύλληψη του αλλοδαπού
Άδοξο τέλος είχε το ταξίδι ενός αλλοδαπού στη Ρόδο, όπου φιλοδοξούσε να διακινήσει μια σημαντική ποσότητα χασίς που είχε κρυμμένο στην αποσκευή του. Μόλις πάτησε το πόδι του στο λιμάνι «Ακαντιάς» βγαίνοντας από το πλοίο της γραμμής, τον περίμενε ο σκύλος ανιχνευτής «Γκόρντον»!

Το εκπαιδευμένο στον εντοπισμό ναρκωτικών τετράποδο αντέδρασε θετικά πριν ακόμη πλησιάσει τον 52χρονο ταξιδιώτη κι έτσι οι άνδρες της Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου τον σταμάτησαν για έλεγχο. Μόλις άνοιξαν την αποσκευή του, βρήκαν μέσα μια συσκευασία η οποία περιείχε ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μεικτού βάρους ενός κιλού και 61 γραμμαρίων.


Αμέσως οι λιμενικοί κατέσχεσαν το παράνομο φορτίο και προχώρησαν στη σύλληψη του αλλοδαπού, ο οποίος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου που του άσκησε δίωξη για κατοχή και μεταφορά εξαρτησιογόνων ουσιών με σκοπό την διακίνηση. Η προανάκριση συνεχίζεται, για να εξακριβωθεί από ποιον προμηθεύτηκε ο 52χρονος το χασίς στην Αθήνα και αν σκόπευε να το παραδώσει σε κάποιον στη Ρόδο.

protothema

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *