ροή ειδήσεων

Λυκογιάννης, ο μακροβιότερος προπονητής στην ιστορία του Κολοσσού



Πρώτος προπονητής στην ιστορία του Κολοσσού Ρόδου, ο οποίος φτάνει τα 100 παιχνίδια κανονικής περιόδου θα γίνει ο Άρης Λυκογιάννης στην πρεμιέρα της Basket League απέναντι στον Πανιώνιο (28/9, 15:45).


Αναλυτικά οι αριθμοί της αναμέτρησης σύμφωνα με τον ΕΣΑΚΕ: Ενα ξεχωριστό παιχνίδι θα γίνει το Σάββατο (28/9, 15:45) στο πλαίσιο της πρεμιέρας της 28ης Basket League, αφού θα είναι το πρώτο που θα φιλοξενηθεί στο κλειστό Καλλιθέας της Ρόδου. Εκεί ο Κολοσσός H Hotels περιμένει τον Πανιώνιο Su Casa.

Η ιστορία αυτών των αγώνων άρχισε να γράφεται το 2005, στην πρώτη παρουσία της ομάδας της Ρόδου στην κατηγορία και μέχρι τώρα είναι ισορροπημένη. Ο Πανιώνιος Su Casa μετράει 14 νίκες έναντι 13 του Κολοσσού H Hotels, σε ένα ζευγάρι στο οποίο η έδρα διαδραματίζει σημαντικό ρόλο αφού 20 από τα συνολικά 27 παιχνίδια κρίθηκαν υπέρ των εκάστοτε γηπεδούχων.


Ειδικότερα στα 14 ματς που έγιναν στο νησί της Ρόδου, ο Κολοσσός H Hotels μετράει 10 νίκες έναντι τεσσάρων του Πανιώνιος Su Casa που στο αντίστοιχο παιχνίδι της προηγούμενης σεζόν, επιβίωσε μέσα από ένα παιχνίδι με παράταση. Επικράτησε με 109-106 έχοντας ως κορυφαίους τους Μπέρι (30π, 11ρ, 5ασ.) και Ντόρσεϊ (22π, 10ρ.). Για τους γηπεδούχους ξεχώρισαν Μπράουνινγκ (23π, 7ρ, 7ασ.) και Πίνκστον (17π, 13ρ, 4ασ.).


ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS




*Ο Άρης Λυκογιάννης επιστρέφει στον πάγκο των Ρόδιων και με το... καλημέρα, θα καταφέρει να σημειώσει ένα ξεχωριστό επίτευγμα. Θα γίνει ο πρώτος προπονητής στην ιστορία της ομάδας, που θα φτάσει τα 100 παιχνίδια κανονικής περιόδου.

*Πέντε ριμπάουντ μακριά από τα 300 στην ελληνική Basket League, είναι ο Τράβις Ντάνιελς που πέρασε την προηγούμενη διετία στο Ρέθυμνο Cretan Kings.

*Ο Τάιρον Μπρέιζελτον απέχει πέντε εύστοχες βολές από τις 100 στην κατηγορία, στην οποία θα αγωνιστεί με τρίτη διαφορετική ομάδα μετά τον Πανιώνιο και τον Ήφαιστο.



ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ SU CASA

*Ο Μουχάμεντ Πάσαλιτς που επιστρέφει στην Basket League, μετά το πέρασμα του από την Καβάλα και τον Άρη, χρειάζεται τέσσερις πόντους για να φτάσει τους 900 στην κατηγορία.

*Μέσα στη λίστα των παικτών που επανακάμπτουν στην Basket League και ο Φώτος Λαμπρόπουλος, που απέχει 18 πόντους από τους 600.

*Έξι εύστοχα δίποντα χωρίζουν τον Δημήτρη Βεργίνη από τα 300 στην κατηγορία.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *