ροή ειδήσεων

ΡΟΔΟΣ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ: «Στην χυδαιότητα θα απαντήσουμε, αν δεν πάρετε μέτρα»



Ανακοίνωση με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν στον χτεσινό αγώνα εξέδωσε η Ρόδος.

Η πλήρης ανακοίνωση:

Η απαράδεκτη συμπεριφορά αυτών που τριγυρνούν βράδια και καταστρέφουν την πόλη της Ρόδου θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να στηλιτευθεί από τον Διαγόρα και κατόπιν οι αρμόδιες διωκτικές Αρχές που δηλώνουν πως τους γνωρίζουν να πράξουν αυτά που πρέπει.

Με αφορμή τον αγώνα ΡΟΔΟΣ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ οι γνωστοί …μουτζούρηδες της περιβόητης θλιβερής και ασυνάρτητης Θύρας 6, που χτες πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα κυκλοφορούσαν με μαύρες στολές – σαν Χρυσαυγίτες – έπιασαν τα σπρέϊ και επιδόθηκαν στις γνωστές τακτικές τους: Μπήκαν στον φυλασσόμενο χώρο των γραφείων της Ρόδου στον Αγιο Δημήτριο, τον Αθλητικό Πολυχώρο που εγκαινιάστηκε πρόσφατα καταστρέφοντας υαλοπίνακες και πινακίδες. Ακόμη στο Δημοτικό στάδιο της Ρόδου με τα σπρέι της χυδαιότητας έγραψαν συνθήματα, νομίζοντας πως με τον τρόπο αυτό θα επιβάλουν τις απόψεις ή την χυδαιότητα τους.

Η Ρόδος τον πολιτισμό της τον απέδειξε, όταν ο πρόεδρος μας με την λήξη του χτεσινού αγώνα συνεχάρη το στέλεχος της ΠΑΕ κ. Σαββαΐδη και όλοι αποχωρήσαμε ήρεμα.

Μας επιβλήθηκε με τα λάθη στα φάουλ κλπ. μια ήττα που αποδεχθήκαμε. Η ευγένεια όμως ας μην θεωρηθεί και αδυναμία.

Αμέσως μετά τον αγώνα, οι ίδιοι …μουτζούρηδες ήρθαν να επιβληθούν με τις γροθιές και τις πέτρες εναντίον των στελεχών της ομάδας μας αλλά και ποδοσφαιριστών στα αποδυτήρια της Ρόδου. Αυτοί, υπό τα βλέμματα των διοικούντων τον Διαγόρα που χαριεντίζονταν μαζί τους και υπό την ήρεμη αντιμετώπιση της Αστυνομίας, έστειλαν στο νοσοκομείο τον Παναγιώτη Λίμουρα!

Προειδοποιούμε για τελευταία φορά: ΜΗΝ συνεχίσετε την χυδαιότητα γιατί έχουμε κι εμείς την δυνατότητα να βγούμε στους δρόμους!

Προειδοποιούμε: Μαζέψτε τους μπαχαλάκηδες τώρα.

Προειδοποιούμε: Στην χυδαιότητα της Θύρας 6 θα απαντήσουμε αν δεν ληφθούν μέτρα τώρα!

goal12.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος13/9/19 15:38

    ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΤΕ 20 ΠΡΕΖΟΝΙΑ Κ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ. ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΕΙ ΦΟΒΑΤΑΙ 20 ΚΑΜΜΕΝΟΥΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/9/19 17:00

    ΟΤΑΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ,ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΨΥΧΑΣΘΕΝΩΝ ΔΗΘΕΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΛΛΟΤΕ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ,ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΑΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!ΤΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΓΚΕΣ ΔΗΘΕΝ ΑΤΖΕΝΤΗΔΕΣ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ???ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ,ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΔΡΑΚΟΣ,Ο ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ,Ο ΧΑΤΖΗΑΧΜΕΤ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ,Ο ΠΑΠΑΔΙΟΣ,Ο ΝΕΟΦΥΤΟΥ,Ο ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΜΑΤΩΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ??ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΖΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΨΑΘΑ ,ΜΕ ΜΟΝΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΝΑ ΣΑΡΑΒΑΛΟ Η ΜΗΧΑΝΑΚΙ!!ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ??ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟΥΣ???ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ Η ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΕΦΟΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ??ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΔΙΑΓΟΡΑΣ -ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΑ ΚΑΘΕ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ!Ο ΛΑΟΣ ΛΕΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΙΤΤΟΥΡΑ ΤΟΝ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΚΟΤΕΣ(Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/9/19 15:21

    Πηγαινουν στα γηπεδα ολα τα μαστουρωμενα τσογλανια της Ροδου,που στην μια τσεπη εχουν την πρεζα και στην αλλη πετρες και σπρευ για να γραφουν στον τοιχο!Τι να κανει η αστυνομια??Εδω υπαρχει ολοκληρο εμποριο μεταξυ των πρεζονιων,ποιος θα το σταματησει???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/9/19 00:58

    ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ? ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΣΠΑΝΕ ΚΑΝΟΥΝ ΖΗΜΙΕΣ ΑΣ ΜΑΣ ΠΥΝ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ Τ ΚΑΜΜΕΝΑ ΠΡΕΖΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΕΣΟΥΜΕ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΨΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΧΕΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ Σ-ΙΤΙΟΥ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος15/9/19 12:51

    ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΑ ,ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ......ΤΟΠΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ!!!!ΠΟΥ?ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΗΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ Η ΜΑΛΛΟΝ ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΕΖΑ ΤΟΥΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *