ροή ειδήσεων

Ρόδος: Η νύχτα της ακολασίας και η γυναίκα δηλητήριο – Οι ώρες που δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ!



Μια κατά τα άλλα συνηθισμένη βραδινή έξοδος πήρε απρόβλεπτη τροπή. Ανατροπή δεδομένων σε μια υπόθεση που προκάλεσε συζητήσεις...



Στην αντεπίθεση πέρασε χθες, με την υποβολή εγκλήσεως κατά τριών υπηκόων Σουηδίας και συγκεκριμένα μιας 18χρονης και των γονέων της, 20χρονος ομοεθνής τους, που βρέθηκε υπόλογος για το αδίκημα του βιασμού και μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος χωρίς όρους.

Υποστηρίζει ότι η 18χρονη διέπραξε εις βάρος του, τα αδικήματα της ψευδούς καταμήνυσης και της συκοφαντικής δυσφήμισης και οι γονείς της το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας της κόρης τους. Ο 20χρονος απολογήθηκε ενώπιον της Ανακρίτριας την 13η Ιουνίου 2019 και είχε συληφθεί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου μετά από καταγγελία της 18χρονης.



Όπως έγραψε η εφημερίδα «Δημοκρατική», την 12η Ιουνίου 2019, στις 02.40 μετά από τηλεφωνική κλήση στην άμεση δράση της φερόμενης ως θύματος, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, μετέβησαν στο ξενοδοχείο όπου διέμενε και εκεί κατήγγειλε ότι συνευρέθηκε ερωτικά με τον ομοεθνή της κατόπιν σωματικής βίας που της άσκησε εντός του δωματίου της.

Το θύμα υπέδειξε τον 20χρονο ο οποίος την στιγμή εκείνη βρισκόταν ακόμη στο δωμάτιό της. Η 18χρονη ειδικότερα κατέθεσε ότι βρισκόταν στο νησί για διακοπές με άλλες 6 φίλες της από την 9η Ιουνίου 2019.

Το βράδυ εκείνο πήγε με τις φίλες της σε μπαρ, χόρευαν και συνομιλούσαν με άνδρες. Κατανάλωσε όπως είπε, 3 βότκες και 3 σφηνάκια. Την πλησίασε ο 20χρονος και αφού συζήτησαν αρκετά αποφάσισαν να φύγουν μόνοι τους από το μπαρ και να πάνε στο ξενοδοχείο.


Αρχικά πήγαιναν προς το ξενοδοχείο του αλλά δεν το βρήκαν κι έτσι αποφάσισαν να πάνε στο δικό της. Μπήκαν όπως είπε, στο δωμάτιο και εκείνος δεν ένοιωθε καλά και έκανε εμετό. Καθάρισε το δωμάτιο και κάθισαν στο κρεβάτι για να τον ηρεμήσει.

Τότε ξεκίνησαν να φιλιούνται με την θέληση της, ενώ ήλθαν σε ερωτική επαφή αρχικά με την συναίνεσή της αλλά στην πορεία επειδή ήταν μεθυσμένος του ζήτησε να σταματήσει και εκείνος συνέχιζε όπως είπε.

Η 18χρονη υποστήριξε ότι άρχισε να κλαίει και ότι προσπάθησε να τον απωθήσει αλλά με την χρήση της υπέρτερης δύναμής του εκείνος συνέχισε.
Η απολογία του 20χρονου Σουηδού

Απολογούμενος ενώπιον της κ. Ανακρίτριας ο κατηγορούμενος κατέθεσε ότι την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 ήρθε στην Ρόδο, με απευθείας πτήση από την Σουηδία, μαζί με φίλο του για διακοπές.

Την Τρίτη 11 Ιουνίου 2019, αφού από τις 20.00 περίπου κατανάλωσε τέσσερα ποτά στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, στις 21.30 περίπου αποφάσισε με τον φίλο του να επισκεφτούν την οδό Ορφανίδου προκειμένου να διασκεδάσουν στα νυχτερινά μαγαζιά της περιοχής.


Αφού κατανάλωσαν μικρές ποσότητες αλκοόλ (κυρίως σφηνάκια), κατευθύνθηκαν περίπου στις 23.00 σε νυχτερινό κέντρο, το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά σε ομοεθνείς τους και η φήμη του είναι σχετικά μεγάλη ακόμα και στη Σουηδία.

Λίγη ώρα αργότερα κι αφού είχε καταναλώσει τουλάχιστον τέσσερα ποτά ακόμα και ανάλογα σφηνάκια, γνώρισε την 18χρονη, η οποία του άρεσε εμφανισιακά και την προσέγγισε ανοίγοντας συζήτηση μαζί της με σκοπό να διερευνήσει τις προθέσεις της.

Σχεδόν αμέσως συναποφάσισαν να συνεχίσουν την νύχτα οι δύο τους στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του, με προφανή την ερωτική διάθεσή τους. Στο δωμάτιό της έκανε εμετό δύο φορές, ενώ άρχισαν να ερωτοτροπούν.

Υποστήριξε ότι η 18χρονη τον ενθάρρυνε και αφού αφαίρεσε τα ρούχα της τον βοήθησε να κάνει το ίδιο, ενώ στην συνέχεια προχώρησαν απόλυτα συναινετικά σε ολοκληρωμένη επαφή.

Καθόλη την διάρκεια της συνουσίας, η καταγγέλλουσα εξέφραζε, όχι την αντίρρησή της αλλά αντίθετα το αίσθημα ευχαρίστησης και ικανοποίησης προτρέποντάς τον να συνεχίσει και όπως είπε σε κανένα σημείο δεν αντιλήφθηκε ούτε άκουσε να εκφράζει αντίρρηση.

Ο 20χρονος στην μήνυσή του στρέφεται και κατά των γονέων της 18χρονης διότι, όπως αναφέρει, δεν απέτρεψαν ή συμβούλευσαν ή παρεμπόδισαν την θυγατέρα τους ώστε να μην προβεί σε καταγγελία εις βάρος του.

newsit.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *