επικαιρότητα

Θλίψη για το θάνατο του Διοικητή Γιώργου Χλουβεράκη"Έφυγε" από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών - Πένθος στην Αστυνομία


Σε πένθος έχει βυθιστεί η οικογένειά του από την είδηση ότι «έφυγε» από τη ζωή την Παρασκευή ο μέχρι πρότινος Διοικητής της Τουριστικής Αστυνομίας Κω και Κρητικός, Γιώργος Χλουβεράκης. σε ηλικία 54 ετών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπέστη καρδιακό επεισόδιο το μεσημέρι, ενώ ήταν στο σπίτι του και η σύζυγός του ειδοποίησε το ασθενοφόρο. Δυστυχώς όμως το μοιραίο είχε ήδη επέλθει.

Ο Γιώργος Χλουβεράκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Σητεία της Κρήτης και πάνω από 20 χρόνια υπηρετούσε και ζούσε στην Κω με την οικογένειά του, τη σύζυγο και τους δύο γιους του.

Διετέλεσε για πολλά χρόνια Διοικητής της Τουριστικής Αστυνομίας Κω ωστόσο το τελευταίο διάστημα είχε μετακινηθεί στο ΑΤ Κω.


Σύμφωνα με το aegeanews.gr όλοι μιλούν για έναν καλόκαρδο άνθρωπο , με χιούμορ, ήρεμο και χαμηλών τόνων, που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία.

Σχόλια

S M S

Αναγνώστης: Ήθελα να μάθω αφού η προκήρυξη 3Κ/2018 έχει δια Νόμου εξαιρεθεί από τις οποιαδήποτε εκλογές, ώστε μέσα σε ένα τρίμηνο μέχρι 10/09/2019, οι διορισμένοι να είναι στις θέσεις τους κανονικά, ο Δήμος έχει ορκίσει μόνο τους 30 οι οποίοι εργάζονται από τις αρχές του μήνα, έχουν τους υπόλοιπους σε αναμονή;

M M S

M M S

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης