επικαιρότητα

Προειδοποίηση του ΕΟΦ για «πασίγνωστο» προϊόν κατά της τριχόπτωσης; Αυτή είναι όλη η αλήθειαΠολλά είναι τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες σχετικά με νέα προειδοποίηση του ΕΟΦ για «πολύ γνωστό» προϊόν τριχόπτωσης. Το Dikaiologitika News επικοινώνησε με τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων και σας παρουσιάζει όλη την αλήθεια για το τι ισχύει.


Πιο συγκεκριμένα, χθες (26/9) σε διάφορες ιστοσελίδες του διαδικτύου αλλά και στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο κυκλοφόρησε ένα δελτίο τύπου σχετικά με προειδοποίηση που εξέδιδε ο ΕΟΦ για το προϊόν κατά της τριχόπτωσης με όνομα «Rogaine, 5% MINOXIDIL TOPICAL AEROSOL “HAIR REGROWTH, TREATMENT REACTIVATES HAIR FOLLICLES TO STIMULATE REGROWTH».

Σημειώνεται, ωστόσο, πως παρά το γεγονός ότι το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο απέσυρε το σχετικό δελτίο τύπου, αυτό συνεχίζει να κυκλοφορεί σε ειδησειογραφικές σελίδες του διαδικτύου.Το Dikaiologitika News μιλώντας με τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων διαπίστωσε πως το δελτίο τύπου σχετικά με την εν λόγω προειδοποίηση έχει εκδοθεί από τις 26 Ιουνίου του 2019 ενώ το συγκεκριμένο προϊόν αποτελεί απομίμηση ενός πασίγνωστου προϊόντος κατά της τριχόπτωσης, με παρόμοιο όνομα, έχοντας, ωστόσο, ουδεμία σχέση με εκείνο.

Ο ΕΟΦ, λοιπόν, μας διαβεβαίωσε πως δεν υπάρχει κάποια νεότερη προειδοποίηση σχετικά με το εν λόγω προϊόν και πως ισχύει ό,τι είχε δημοσιευτεί από τον Ιούνιο.

Σας παρουσιάζουμε τη σχετική ανακοίνωση του ΕΟΦ:

Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων ανακοινώνει ότι το προϊόν Rogain, 5% MINOXIDIL TOPICAL AEROSOL “HAIR REGROWTH, TREATMENT REACTIVATES HAIR FOLLICLES TO STIMULATE REGROWTH”, συσκευασία τριών φιαλών σε σπρέι με περιεχόμενο 60 g/φιάλη” το οποίο διαφημίζεται διαδικτυακά με σκοπό την θεραπεία της τριχόπτωσης για άνδρες και γυναίκες, δεν έχει αξιολογηθεί ως προς την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα από τον Ε.Ο.Φ. Επί πλέον στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα δεν υπάρχουν στοιχεία επικοινωνίας παρασκευαστή ή και διανομέα του προϊόντος. Εφιστάται η προσοχή των καταναλωτών, σε περίπτωση που περιέλθει στην κατοχή τους το προϊόν με τα ανωτέρω χαρακτηριστικά, να μην το χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ.
Επισημαίνουμε ότι η αγορά και χρήση προϊόντων αρμοδιότητας ΕΟΦ από μη εγκεκριμένες και αναξιόπιστες πηγές, μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την υγεία του καταναλωτή.

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Σχέδιο νόμου για «κούρεμα» των οφειλών που έχουν οι επιχειρήσεις προς την εφορία, τα ασφαλιστικά ταμεία και τις τράπεζες, επεξεργάζεται η κυβέρνηση.
Mα τι ''μακάκες'' πρέπει να είμαστε όσοι καθόμαστε και πληρώνουμε κανονικά τις οφειλές μας . Μήπως πρέπει να το σκεφτούμε καλύτερα ;;;

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά