ροή ειδήσεων

Διπλωματικές διαστάσεις παίρνει προπηλακισμός Ιταλών στη Ρόδο



Παρενέβη η Ιταλική Πρεσβεία μετά την καταγγελία των δύο τουριστών

Διαστάσεις έχει πάρει η επίθεση που καταγγέλλουν ότι δέχθηκαν δύο Ιταλοί τουρίστες στη Ρόδο από άτομο που ισχυρίστηκε ότι είναι ο διαχειριστής σε ξαπλώστρες και ομπρέλες σε παραλία του νησιού, καθώς στην υπόθεση φέρεται να ενεπλάκη και η πρεσβεία της Ιταλίας στην χώρα μας.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ροδιακή» επικαλούμενη πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν, όταν οι δύο Ιταλοί που βρίσκονται στο νησί για διακοπές, μετέβησαν σε παραλία της ανατολικής πλευράς της Ρόδου για να κολυμπήσουν. Στην παραλία υπήρχαν γυμνιστές και όπως καταγγέλλουν, πριν προλάβουν να καθίσουν, ο άνθρωπος που ισχυρίστηκε, ότι είναι υπεύθυνος για την παραλία, τους ζήτησε να βγάλουν τα μαγιό τους.

Οι ίδιοι όμως αντέδρασαν στην υπόδειξή του και τότε, όπως κατήγγειλαν, τους επιτέθηκε. Σύμφωνα με τους ίδιους, ο καταγγελλόμενος τους έβρισε, τους απώθησε και τους πέταξε τα κινητά τους τηλέφωνα. Αμέσως οι Ιταλοί τουρίστες επικοινώνησαν με την πρεσβεία της χώρας τους στην Αθήνα και ζήτησαν να κινηθεί η ενδεδειγμένη από τις διατάξεις του νόμου διαδικασία.

Άμεσα η Ιταλική πρεσβεία έδωσε ήδη εντολή στον πρόξενο της Ιταλίας στη Ρόδο, Νίκο Φαρμακίδη, να προβεί σε όλες τις ενδεδειγμένες ενέργειες. Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

news.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *