ροή ειδήσεων

Έντονη διαμαρτυρία εκπέμπουν για ακόμα μία φορά οι κάτοικοι της Νότιας Ρόδου



Έντονη διαμαρτυρία εκπέμπουν για ακόμα μία φορά οι κάτοικοι της Νότιας Ρόδου για το διαχρονικό, πλέον, πρόβλημα της παροχής

υπηρεσιών υγείας στην περιοχή, αφού παρά τις διαδοχικές κρούσεις τους προς την Κεντρική Διοίκηση η κατάσταση όχι μόνο δεν έχει αλλάξει προς το καλύτερο αλλά έχει επιδεινωθεί.

Για τον λόγο αυτό, χθες, αρκετοί κάτοικοι της περιοχής και παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε ακόμα στην τουριστική περίοδο, πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Περιφερειακό Ιατρείο Γενναδίου.

Οι κάτοικοι ανήρτησαν πανό και έμειναν εκεί συγκεντρωμένοι αρκετή ώρα, θέλοντας, για ακόμα μία φορά, να στείλουν το μήνυμα ότι η κατάσταση δεν πάει άλλο. Όλο το προηγούμενο διάστημα έχουν στείλει υπομνήματα σε όλα τα κόμματα, και επί της προηγούμενης αλλά και της καινούργιας κυβέρνησης, αλλά, όπως λένε, δεν έχουν λάβει κάποια απάντηση ούτε από τη 2η ΥΠΕ.

Ο φόβος τους για αυτό το διάστημα επικεντρώνεται στο ότι μπορεί ακόμη και να σταματήσουν τελείως οι εφημερίες. Όπως εξηγούν στη «Ροδιακή» εκπρόσωποι της Επιτροπής αγώνα των κατοίκων της Νότιας Ρόδου, η κατάσταση έχει χειροτερέψει από τότε που παραιτήθηκε ο μοναδικός επιμελητής μόνιμος γιατρός που είχε διοριστεί, δηλαδή εδώ και δύο χρόνια.

Το τελευταίο διάστημα υπάρχουν τρεις αγροτικοί γιατροί όμως και αυτό σημαίνει ότι εφημερίες γίνονται 21 ημέρες το μήνα, ενώ δεν υπάρχει νοσηλευτής και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Έτσι, το βράδυ είναι ένας αγροτικός γιατρός μόνος του, σε μία περίοδο που ακόμη στην περιοχή υπάρχουν τριάντα χιλιάδες κόσμου μαζί με τους επισκέπτες, όσους πηγαίνουν εκεί για να εργαστούν το καλοκαίρι και βέβαια τους μόνιμους κατοίκους.

topika-nea

Για τον λόγο αυτό, τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου η Επιτροπή αγώνα θα συγκαλέσει γενική συνέλευση των κατοίκων της Νότιας Ρόδου, ώστε να πάρουν αποφάσεις για το πώς θα κινηθούν στη συνέχεια και για περαιτέρω κινητοποιήσεις.


Σχόλια

  1. Ανώνυμος2/9/19 21:58

    πηρα τηλ στο ΕΚΑΒ να ζητησω να ερθει ασθενοφορο στη λινδο και μου ειπε ο τηλεφωνητης οτι δεν εχει (οτι υπαρχουν δυο στην πολη και απο μισο στον αρχαγγελο και στη σορωνη)το κοντινοτερο ειναι στη σορωνη.........πλακα κανουν ,εχουν τρελαθει εντελως εκει στο ΕΚΑΒ, τι το θελουν το ασθενοφορο στη σορωνη ουτε ενοικιαζομενο δωματιο δεν εχει οταν απο κολυμπια και κατω εχει τον περισσοτερο τουρισμο,,,,ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *