ροή ειδήσεων

Eurobank: Απορροφά το κόστος ανάληψης από ATM άλλης τράπεζας σε 16 απομακρυσμένες περιοχές



Την απόφαση να καλύπτει το κόστος της χρέωση Direct Access Free (DAF) για τους πελάτες της σε 16 απομακρυσμένες νησιωτικές περιοχές της χώρας πήρε η Eurobank, η οποία αναγνωρίζει την αντικειμενική δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι πελάτες της κάτοχοι καρτών, στις περιπτώσεις που απαιτείται να προχωρήσουν σε ανάληψη μετρητών μέσω Αυτόματης Ταμειολογιστικής Μηχανής (ΑΤΜ) άλλης τράπεζας σε περιοχές όπου δεν υπάρχει κατάστημα ή ATM Eurobank.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της τράπεζας, η Eurobank θα επιστρέφει στους πελάτες της που κάνουν ανάληψη μετρητών από τα ΑΤΜs των άλλων τραπεζών, στις 16 αυτές απομακρυσμένες περιοχές, το κόστος του DAF που εφαρμόζει η τράπεζα η οποία παρέχει το ΑΤΜ .

Οι 16 απομακρυσμένες περιοχές στις οποίες δεν υπάρχει κάλυψη για τους πελάτες της Eurobank και στο εξής θα καλύπτονται οι χρεώσεις ανάληψης μετρητών από ΑΤΜ είναι οι εξής: Αστυπάλαια, Κάσος, Καστελόριζο, Λειψοί, Τήλος, Φούρνοι, Οινούσσες, Σαμοθράκη, Ψαρά, Δονούσα, Ηρακλειά, Κουφονήσια, Σίκινος, Σχοινούσα, Κύθηρα και Ιθάκη.


Ο κ. Ιάκωβος Γιαννακλής, Γενικός Διευθυντής Retail Banking της Εurobank, σε δηλώσεις του ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η απόφασή μας αυτή, υπαγορεύτηκε από την πεποίθησή μας, ότι η πελατοκεντρική αντίληψη που διέπει τη λειτουργία μας, πρέπει να έχει εφαρμογή στην πράξη επ’ ωφελεία των πελατών μας, ιδιαίτερα όταν οι επιλογές τους περιορίζονται για αντικειμενικούς λόγους. Είναι προτεραιότητά μας η μη επιβάρυνση των πελατών μας σε περίπτωση απουσίας καταστήματος ή ΑΤΜ στον τόπο που διαμένουν ή επισκέπτονται».

Σημειώνεται ότι οι πελάτες της Eurobank έχουν τη δυνατότητα δωρεάν ανάληψης χρημάτων από τα 966 ΑΤΜ που διαθέτει η Τράπεζα σε όλη την Επικράτεια, καθώς και από τα 657 καταστήματα ΕΛΤΑ σε όλη τη χώρα, με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας, κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *