επικαιρότητα

Συνάντηση με vintage ποδήλατα στη ΡόδοΑπό τις 10 έως τις 13 Οκτωβρίου, θα λάβει χώρα στη Ρόδο μια ενδιαφέρουσα συνάντηση με παλαιά ποδήλατα. Ο σκοπός και η ιδέα της ανωτέρω διοργάνωσης , είναι να συγκεντρωθούν στη Ρόδο παλαίμαχοι και νέοι ποδηλάτες από όλη την Ευρώπη και να λάβουν μέρος στην εν λόγω ποδηλατική γιορτή, η οποία δεν περιορίζεται μόνο στο αθλητικό κομμάτι, αλλά εμπεριέχει πολιτιστικές δραστηριότητες και ροδίτικες γαστρονομικές διαδρομές.

Αναφορικά με το αγωνιστικό μέρος της εκδήλωσης, οι ποδηλάτες θα ξεκινήσουν την απολαυστική ποδηλασία από το κτίριο της Περιφέρειας, θα κατευθυνθούν προς την πύλη της κομμένης Παναγιάς, στο μικρό σιντριβάνι, στο μεγάλο σιντριβάνι, στην οδό Σωκράτους, στα Πλατανάκια, έπειτα στο Ορφανοτροφείο και στη συνέχεια θα περάσουν από τα εξής σημεία: Βορείου Ηπείρου, Μοντεσμίθ, Νοσοκομείο, Τρείς, Παστίδα, Μαριτσά, Πεβεράνο, Πάνω Καλαμώνα, Παραδείσι, Κρεμαστή, Ιαλυσό, Κρητικά, Ψαροπούλα, Γ. Παπανικολάου, ενώ θα τερματίσουν στο Ξενοδοχείο των Ρόδων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάλογες εκδηλώσεις στην Ιταλία, στην Αγγλία και στις ΗΠΑ, συγκεντρώνουν χιλιάδες τουρίστες -ποδηλάτες, που με τις οικογένειες τους επισκέπτονται τον εκάστοτε προορισμό ώστε να λάβουν μέρος στις νοσταλγικές, vintage εκδηλώσεις.

Τέλος, την ποδηλατική συνάντηση συνδιοργανώνουν ο Ποδηλατικός Όμιλος Ρόδου «Ιβίσκος» και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με την υποστήριξη του Δήμου Ρόδου.

Σχόλια

S M S

Αναγνώστης: Ήθελα να μάθω αφού η προκήρυξη 3Κ/2018 έχει δια Νόμου εξαιρεθεί από τις οποιαδήποτε εκλογές, ώστε μέσα σε ένα τρίμηνο μέχρι 10/09/2019, οι διορισμένοι να είναι στις θέσεις τους κανονικά, ο Δήμος έχει ορκίσει μόνο τους 30 οι οποίοι εργάζονται από τις αρχές του μήνα, έχουν τους υπόλοιπους σε αναμονή;

M M S

M M S

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης