ροή ειδήσεων

ΕΕΤΑΑ παιδικοί σταθμοί: Ξεκινούν οι αιτήσεις για voucher σε παιδιά από 4 ετών



Ξεκινάει την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου η υποβολή των αιτήσεων σύμφωνα με νέα πρόσκληση που θα βγάλει αύριο η Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης ΕΕΤΑΑ, για να δοθούν, όπως σας αποκάλυψε το Dikaiologitika Newss, voucher σε οικογένειες παιδιών που έχουν νήπια από 4 ετών στους 13 δήμους της χώρας που εξαιρέθηκαν τον Αύγουστο από το πρόγραμμα υποχρεωτικής δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης.


Με τον τρόπο αυτό, οι οικογένειες παιδιών σε αυτούς τους 13 Δήμους, θα αποκτήσουν πρόσβαση στους βρεφονηπιακούς με κρατική χρηματοδότηση, μέσω voucher.

Αναλυτικότερα οι αιτήσεις σύμφωνα με την σχετική εγκύκλιο που θα βγει αύριο θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην ΕΕΤΑΑ, στην ιστοσελίδα της οποίας (www.eetaa.gr) από την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019 μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου, ενω τα οριστικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 30 Σεπτεμβρίου.

Έτσι οι εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς θα αρχίσουν από την 1η Οκτωβρίου.

Οι 13 δήμοι που εντάσσονται στην νέα πρόσκληση είναι:


Κομοτηνής, Παιανίας, Ραφήνας - Πικερμίου, Σαρωνικού, Μαραθώνα, Αμαρουσίου, Ηρακλείου, Κηφισιάς, Λυκόβρυσης - Πεύκης, Κεντρικής Κέρκυρας, Μαλεβιζιου Ηρακλείου, Κω και Ρόδου.

Στόχος είναι να δοθούν vouchers στα νήπια των Δήμων αυτών μέσω του Προγράμματος της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης ΕΕΤΑΑ

Να σημειωθεί ότι η χρηματοδότηση του συμπληρωματικού προγράμματος θα γίνει από το Υπουργείο Εσωτερικών σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομικών.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *