ροή ειδήσεων

Aegean: Όλοι οι προορισμοί εξωτερικού με έκπτωση 30%!



Η προσφορά ισχύει για όλους τους ναύλους απευθείας πτήσεων από/προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Καλαμάτα, Ηράκλειο και Ρόδο προς/από προορισμούς εξωτερικού με απλή μετάβαση και με επιστροφή.

Ειδικότερα, η προσφορά αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και 07/10/2019 για πτήσεις με την AEGEAN από 01/03/2020 έως και 26/09/2020. Οι παρακάτω χρονικές περίοδοι δεν περιλαμβάνονται στην προσφορά: 09/04/2020 – 26/04/2020 και 26/06/2020 – 06/09/2020.

Ακόμη, η έκπτωση 30% πραγματοποιείται επί των χρεώσεων: ναύλου εισιτηρίων απευθείας πτήσεων και επίναυλου καυσίμων. Οι χρεώσεις ναύλου και επίναυλου καυσίμων που εμφανίζονται στο σύστημα κρατήσεων κατά τη διάρκεια της προσφοράς είναι ήδη μειωμένες κατά 30%. Η έκπτωση δεν έχει εφαρμογή στους φόρους για αγορά εισιτηρίου από το διαδικτυακό τόπο aegeanair.com.

Σημειώνεται, πως σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Για συναλλαγές με χρεωστικές και πιστωτικές δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής. Η προσφορά αφορά σε ναύλους Economy class. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου.

Δείτε την προσφορά εδώ

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *