ροή ειδήσεων

Υπόθεση Τοπαλούδη: Πότε ξεκινά η δίκη για τη στυγερή δολοφονία

Για λόγους ασφαλείας θα γίνει στην Αθήνα


Στην Αθήνα και όχι τη Ρόδο θα γίνει η δίκη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr και της Τασούλας Παπανικολάου, η δίκη έχει οριστεί για τις 13 Ιανουαρίου στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών.



Η δίκη των δυο κατηγορουμένων, θα έπρεπε κανονικά να γίνει στα δικαστήρια Δωδεκανήσου, στη Ρόδο, όπου διαπράχθηκε το έγκλημα, ωστόσο, ο Eισαγγελέας Εφετών Δωδεκανήσου ζήτησε για λόγους ασφαλείας να μη γίνει στο νησί. Εξάλλου, αυτή ήταν η επιθυμία και της οικογένειας.

Υπενθυμίζεται ότι όταν οι δυο κατηγορούμενοι εμφανίστηκαν στο δικαστήριο στη Ρόδο, δέχθηκαν λιντσάρισμα από το συγκεντρωμένο πλήθος.
Το χρονικό της στυγερής δολοφονίας

Η Ελένη Τοπαλούδη είχε βρεθεί νεκρή το μεσημέρι της 28ης Νοεμβρίου όταν οι Λιμενικές Αρχές της Ρόδου εντόπισαν στην περιοχή «Φώκια», στους Πεύκους Λίνδου, το πτώμα της. Για μέρες η ταυτότητα της παρέμενε άγνωστη, καθώς το μόνο χαρακτηριστικό στοιχείο που είχαν οι άντρες της αστυνομίας ήταν ένα τατουάζ τριαντάφυλλο στο πόδι του θύματος. Η νεαρή φοιτήτρια είχε βρθεί πεταμένη σε βραχώδη περιοχή.

Μετά από έρευνες αλλά και ανάλυση video από κάμερες ασφαλείας, οι Αρχές κατέληξαν σε έναν 22χρονο Ροδίτη και στον 20χρονο Αλβανό φίλο του, οι οποίοι κατά την ανάκρισή τους έπεσαν σε αντιφάσεις και εν συνεχεία ομολόγησαν ενώπιον των ανακριτών του Λιμενικού Σώματος και κλιμακίου από την Αθήνα ρίχνοντας ο ένας τις κατηγορίες στον άλλο. Οι δύο νεαροί κατηγορούμενοι έχουν προφυλακιστεί.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *