ροή ειδήσεων

Τους εκπαιδευτικούς γονείς της δολοφονημένης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, επισκέφθηκε η υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη



Τους χαροκαμένους γονείς της δολοφονημένης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, επισκέφθηκε κατά την παρουσία της στο Διδυμότειχο την περασμένη Πέμπτη, η υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη.

Ο Γιάννης Τοπαλούδης και η Κούλα Αρμουτίδου είναι και οι δυο εκπαιδευτικοί, δάσκαλοι συγκεκριμένα και η κ.Ζαχαράκη πριν συναντηθεί στο Δημαρχείο της πόλης με τον δήμαρχο Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου και τους άλλους φορείς, πραγματοποίησε προσωπική επίσκεψη, συνοδευόμενη μόνο από ένα συνεργάτη της, στο σπίτι των γονιών της αδικοχαμένης Ελένης. Την οποία ως γνωστόν δολοφόνησαν στην Ρόδο όπου σπούδαζε, οι δυο νεαροί δράστες, σε ένα έγκλημα που συγκλόνισε και ακόμα εξακολουθεί να συγκλονίζει όλη την Ελλάδα.





Η επίσκεψη της υφυπουργού Παιδείας κράτησε μάλιστα μια ώρα περίπου, αφού δεν ήταν μια τυπική συνάντηση, αλλά ήθελε να ακούσει τον πατέρα και την μητέρα που ζουν όλο αυτό το διάστημα ένα τεράστιο δράμα και ανεβαίνουν τον δικό τους “γολγοθά”. Φυσικά υπήρχε έντονα συγκινησιακό κλίμα και πολύ μεγάλη συναισθηματική φόρτιση. Όπως έλεγαν μετά την συνάντηση με την υφυπουργό Παιδείας οι γονείς της δολοφονημένης φοιτήτριας, εκτίμησαν πάρα πολύ την ενέργεια της Σοφίας Ζαχαράκη να βρει χρόνο στο τόσο “φορτωμένο” με επισκέψεις πρόγραμμα της και όχι απλά να τους επισκεφθεί, αλλά και να καθίσει μια ώρα μαζί τους και να ακούσει όσα είχαν να της πουν.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *