ροή ειδήσεων

Διαγόρας: «Δεν θα δώσουμε εισιτήρια στην Καλαμάτα»



«Φρένο» στα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Διαγόρα να δίνει εισιτήρια στην Καλαμάτα, για τον μεταξύ τους αγώνα της Κυριακής (27/10) έβαλε η ομάδα της Ρόδου με ανακοίνωση της.


Τα πράγματα στην θέση τους σχετικά με το θέμα που προέκυψε για το εάν η Καλαμάτα, θα πάρει ήμ όχι εισιτήρια στο μεταξύ τους παιχνίδι έσπευσε να βάλει με ανακοίνωση του ο Διαγόρας.


Σε αυτή η ομάδα της Ρόδου τονίζει ότι δεν θα δώσει εισιτήρια στην «Μαύρη Θύελλα», ενώ μεταξύ άλλων τονίζει πως δεν θα δώσει εισιτήρια, η παραχώρηση των οποίων γίνεται βάσει της οικονομικής εγκυκλίου της διοργανώτριας αρχής.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Με αφορμή τα όσα λέγονται και γράφονται τις τελευταίες ημέρες και χαρακτηρίζονται κακόβουλα, η ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 διευκρινίζει ότι για τον κυριακάτικο αγώνα με την Καλαμάτα στο δημοτικό στάδιο Ρόδου θα κινηθεί βάσει της οικονομικής εγκυκλίου της Football League σχετικά με τα εισιτήρια.

Δηλαδή, δεν θα παραχωρήσει εισιτήρια στην φιλοξενούμενη ΠΑΕ. Οι είκοσι (20) προσκλήσεις που δικαιούται κάθε ΠΑΕ στα εκτός έδρας παιχνίδια του πρωταθλήματος, δίνονται απευθείας από την Διοργανώτρια».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *